Skip to main content

Hei Sinä maalauksen ammattilainen! Oletko innokas aloittamaan jotain uutta? Hienoa! Meillä saattaa olla sinulle töitä, lue lisää ja hae heti!

Haemme asiakkaallemme Alavus Ikkunat Oy:lle RUISKUMAALAAJAA

Mitä tarjoamme? Tarjoamme pitkäaikaisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa pääset tekemään monipuolista työtä. 

Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaalle Amikon määräaikaisen sopimuksen jälkeen. Palkkaus Puusepänteollisuuden Tes:n mukaan, maksamme ammattilaiselle ammattilaisen palkan.

Mitä odotamme hakijalta? 

Aikasempaa kokemusta ruiskumaalauksesta. 

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja hänellä on positiivinen asenne työntekoon. Tiimityöskentelytaidot, oma-aloitteisuus sekä laadusta tinkimätön työote ovat edellytyksiä työssä menestymiseen.

Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan mainita hakemuksessasi ammattiin liittyvän osaamisen. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ruiskumaalaaja

63300 Alavus
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Kerava
Barona Teollisuus
Kerava
Eezy Oyj
Varsinais-Suomi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti