Skip to main content

Ruiskumaalari Hankoon

Haemme asiakkaallemme Helkama Velox Oy:lle ahkeraa ruiskumaalaria sähkö- ja polkupyörien maalauslinjastoon Hankoon! 

Työnkuva 

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään uudessa maalauslinjastossa osana mukavaa maalaustiimiä, jossa roolisi on vastata ruiskumaalauksesta. Jossain määrin olet kuitenkin tekemisissä myös jauhemaalien kanssa. Maalausprosessit tapahtuvat isolta osin automaatiolla, mutta sen tueksi töitä tehdään myös käsin. Meille on tärkeää, että sinulta löytyy positiivista asennetta, kokemusta ruiskumaalauksesta ja intoa tekemiseen! Kyseessä on kokoaikainen päivätyö.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolian kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat toukokuussa. 

Odotamme 

Tehtävään sopiva henkilö on ruiskumaalauksen itsevarma taitaja, joka osaa käsitellä ja sekoittaa maalia parhaan lopputuloksen takaavalla tavalla ja kykenee työskentelemään itsenäisesti. Olisi hyvä, jos sinulta löytyy soveltuvaa koulutustaustaa (esim. pintakäsittelyn/autopintakäsittelyn tutkinto), mutta se ei ole välttämätöntä, jos olet esimerkiksi harrastuneisuuden kautta kokenut osaaja. Toivomme hakijoilta suomen kielen osaamista, mutta myös englannin kielellä pärjää.  

Tarjoamme 

Vakituisen työsuhteen osaamisesi huomioivalla palkkauksella. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä, juuri valmistuneessa maalaamossa. Viihtymistäsi tuetaan lisäksi työeduilla, kuten Smartum-eduilla ja työsuhdepyörämahdollisuudella. Tarvittavat työvarusteet ja välineet saat työpaikalta. 

Kiinnostuitko? 

Jes! Jätä hakemus järjestelmäämme pian, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuprosessin aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant manager Viivi Chan: [email protected]/puh. 0207290850. 

Helkama Velox Oy 

on suurin kotimainen pyörävalmistaja 100 vuoden kokemuksella. Yhtiö valmistaa niin sähkö- kuin polkupyöriä ja on Suomen ainoa toimija, joka yhä valmistaa polkupyöriä tehdasmaisesti. Pyörien valmistuksessa panostetaan yksityiskohtaisesti korkealaatuiseen kestävyyteen siten, että pyörät kestävät vaativiakin sääolosuhteita. Lue lisää yrityksestä täältä: https://www.helkamavelox.fi/ 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ruiskumaalari Hankoon

Hanko
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Company Personnel: 
50 - 99 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti