Skip to main content

Ruokapalvelutyöntekijä Fodbar, Lumijoki

Haemme ruokapalvelutyöntekijöitä Fodbarille Lumijoelle. Pysyykö kauhat ja kattilat käsissäsi? Pystytkö työskentelemään viikon jokaisena päivänä päivävuoroissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ruokapalvelutyöntekijä!

Haemme nyt Fodbarille työntekijää työskentelemään uuden Fodbar-konseptin parissa kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Lumijoelle. Vuoroja asiakkaan tarpeen mukaan myös Limingassa ja muissa Oulun lähikunnissa.

Pääset valmistamaan ruokaa täysin uuden Fodbar-konseptin mukaisesti ja näin tuottamaan uudenlaisia ruokaelämyksiä asiakkaille.

Työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Työvuorot sisältävät helppoa ruoanvalmistusta, monipuolisia keittiön tehtäviä astiahuollosta välipalojen valmistamiseen sekä keittiön siisteydestä huolehtimiseen. Vaatimuksena tehtävissä on hygieniapassi ja salmonellatodistus, mutta älä anna näiden puuttumisen estää sinua hakemasta työpaikkaa. Plussaa saat aikaisemmasta kokemuksesta, mutta varmaan jo tiedätkin mikä näissä hommissa on kultaakin kalliimpaa? No sehän on tietenkin asenne!

Hakemamme työntekijä on joustava, tehokas ja hän on valmis tarttumaan reippaasti eri työtehtäviin. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä tekemään töitä uudenlaisen konseptin parissa. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa ja työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Auto on eduksesi joka mahdollistaa työvuorojen tekemisen myös muissa Fodbarin kohteissa Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia! Kuukausipalkkasi sijoittuu 2000-2300€ välille, riippuen aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä tehtävästä.

Käy tutustumassa konseptiimme www.fodbar.fi sivuillamme.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja me perehdytämme sinut luonnollisesti huolella tehtäviin.

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Hae paikkaa viimeistään 24.03.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ruokapalvelutyöntekijä Fodbar, Lumijoki

Barona HoReCa
91980 Lumijoki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Ruovesi
Barona HoReCa
Nokia
Barona HoReCa
Ylöjärvi
Barona HoReCa
Hämeenkyrö
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti