Skip to main content

Ruokapalveluvastaava kesäsijaiseksi

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme ruokapalveluvastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 13.5.-25.8.2024 Lastensuojeluyksiköihin Lahteen sekä Hollolaan.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella on kolme omaa lastensuojeluyksikköä, joissa tuotetaan erilaisia lastensuojelun palveluja. Jokaisessa laitoksessa on oma keittiö, jossa työskentelee ruokapalveluvastaava. Kesätyöntekijänä sijaistat kaikkien yksiköiden keittiöitä vuorotellen.

Ruokapalveluvastaavana tehtävänäsi on vastata yksiköiden ruokahuollosta laadittujen omavalvontasuunnitelmien mukaisesti. Huolehdit yksiköihin sijoitettujen asiakkaiden lounaan, välipalan ja päivällisen valmistamisesta sekä henkilöstön valvonta- ja työpaikkaruokailun järjestämisestä. Tehtäviisi kuuluu myös ruokatarvikkeiden tilaus ja hankinta. Työ on päivätyötä.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen kodin ulkopuoliset lastensuojeluyksiköt ovat Salpakangas, Salinkallio ja Nikkilä.

- Salpakangas sijaitsee Hollolan kuntakeskuksessa. Salpakankaan yksikössä on 14 asiakaspaikkaa nuorille sekä kolmelle perheelle.

- Salinkallio on Lahden Launeen kaupunginosassa ja siellä asiakaspaikkoja on 12.

- Nikkilä sijaitsee Lahden Nikkilän kaupunginosassa ja siellä asiakaspaikkoja on 10.

Me tarjoamme

- mukavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön

- perehdytyksen työhön

- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)

- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua

- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa, Kouvolasta puoli tuntia. Autoilevana matkaa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta ruokapalvelutyöstä ja hygieniapassia. Arvostamme reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Palveluvastaava Nina Kosonen-Hulkko / Salinkallio

puh. 044 716 1924

[email protected]

Palveluvastaava Virpi Lintuluoto / Salpakangas

puh. 044 482 0302

[email protected]

Palveluvastaava Kari Pekkarinen / Nikkilä

puh. 044 716 1922

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti