Skip to main content

Ryhmäpäällikkö, Yhteisten palvelujen IT-yksikkö

Kiinnostaisiko sinua esihenkilöura yhteiskunnallisesti merkittävässä IT-talossa, jonka palveluita jokainen suomalainen käyttää elämänsä aikana? Etsimme nyt Kelan IT-palveluihin maksujenhallintaryhmään ryhmäpäällikköä esihenkilötehtäviin ensisijaisesti Helsinkiin, myös muut paikkakunnat mahdollisia.

Tulevassa ryhmässäsi on 31 kovan luokan IT-ammattilaista, jotka vastaavat maksamisen, etuuksien verotuksen ja vähennysten käsittelyyn liittyvistä järjestelmistä. Kelasta maksettiin etuuksia 16 mrd euron edestä vuonna 2021 näiden järjestelmien kautta.

Ammattimaisuus, keskinäinen toisen työn arvostus ja luottamus kuvaavat tämän ryhmän jäsenten tekemistä. Ryhmä työskentelee pääosin Helsingissä, mutta myös monipaikkaisesti, joten työsi voi sisältää myös jonkin verran matkustamista. Yhtenä tavoitteena on, että ensimmäisen vuoden aikana opit tuntemaan ryhmäsi jäsenet ja kykenet tukemaan heitä tehtävissään.

Haussa on henkilö, jonka tärkeimpiä tehtäviä ovat tiimien työhyvinvoinnin ja työilmapiirin tukeminen, ihmisten valmentaminen sekä suorituksen johtaminen. Tehtäviisi kuuluvat myös rekrytoinnit ja ketterien tiimien työn mahdollistaminen. Sinun tulee ymmärtää IT-toimialaa ja sen lainalaisuuksia, mutta emme odota sinun osaavan koodata.

Olet yksikön johtotiimin jäsen ja raportoit yksikön päällikölle. Työhösi saat tukea muilta ryhmäpäälliköiltä, HR:ltä sekä yksikön päälliköltä. Teet tiivistä yhteistyötä IT-palvelupäällikön kanssa. Tehtäviisi kuuluu luoda toimivat yhteistyöverkostot maksamiseen liittyvän liiketoiminnan kanssa sekä luoda yhteinen tavoitetila tuleville vuosille.

Mitä odotamme sinulta esihenkilönä?

Sinulla tulee olla kokemusta IT-asiantuntijoiden johtamisesta. Lisäksi odotamme, että sinulla on hyvä ihmistuntemus ja ongelmanratkaisutaidot ja kokemusta
monipaikkaisen ryhmän johtamisesta
ketterien tiimien tukemisesta
rekrytoinnista
osaamisen kehittämisestä
soveltuva korkeakoulututkinto tai siihen verrattavissa oleva työkokemus

Me tarjoamme sinulle mm.
perheystävällisen työpaikan eri elämäntilanteisiin
kehitysmahdollisuuksia ja laaja-alaista koulutusta
työyhteisön, jossa viihdytään ja huolehditaan hyvinvoinnista
pitkät lomat
kattavat työsuhde-edut (laaja työterveys, lounas, parkkipaikat, liikunta-/kulttuurisetelit ym)

Palkkahaitari tähän tehtävään on 4 500-5 000 e/kk perustuen osaamiseesi ja kokemukseesi. Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Meistä
Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa ja ylläpitää järjestelmät, joilla Kela hoitaa Suomessa asuvien sosiaaliturvaa. IT-palveluissa työskentelee yli 800 asiantuntijaa. Katso Myytinmurtajat video, jossa kerrotaan Kelan IT-palveluista lisää.

Maksujenhallintaryhmä kuuluu Yhteisten palvelujen IT-yksikköön, jonka tehtävänä on vastata maksujenhallinnan järjestelmien ja hallinnon järjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä sekä näiden elinkaarenhallinnan suunnittelusta ja palvelun toiminnasta yhteistyössä liiketoiminnan kanssa.

Kiinnostuitko?

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 23.10.2022. Rekisteröitymisen jälkeen liitä mukaan hakemuskirje ja ansioluettelo palkkatoiveineen. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Kia Romppanen ja IT-palvelupäällikkö Hilkka Koskiniemi (10.-14.10.2022) etunimi.sukunimi@kela.fi.

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Kia Romppanen ja IT-palvelupäällikkö Hilkka Koskiniemi (10.-14.10.2022) etunimi.sukunimi@kela.fi.
Työpaikan osoite: Höyläämötie 1 a B, 00380 HELSINKI
Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 23.10.2022
Ilmoitus jätetty: 07.10.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11655944

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ryhmäpäällikkö, Yhteisten palvelujen IT-yksikkö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 24.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti