Skip to main content

Säästöpankkiiri, henkilöasiakkaat, asiantuntija

Panostamme henkilökohtaiseen palveluumme ja haemme Rovaniemelle työkaveria: säästöpankkiiri, henkilöasiakkaat, asiantuntija

Meille säästöpankkiireille on erityisen tärkeää tyytyväisten asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin varmistaminen. Tahdomme aidosti olla asiakkaidemme talouden kumppani ja edistää heidän suunnitelmiensa toteutumista. Vahvistamalla paikallisia resurssejamme varmistamme parhaan henkilökohtaisten ja digitaalisten palveluiden kokonaisuuden kaikille asiakkaillemme.

Oletko rohkea ja sinulla on vahvat myynnilliset näytöt sekä mahdollisesti jo kokemusta rahoitusalalta? Nautitko kokonaisvaltaisten rahoitusratkaisujen rakentamisesta asiakkaille ja asiakkaan talouden valmentamisesta? Tällöin olet hakemamme säästöpankkiiri!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtäväkokonaisuuden, jossa sinun on mahdollista päästä hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittämään osaamistasi. Tehtävässäsi painottuu nykyisten asiakkaidemme taloudellisesta hyvinvoinnista huolehtiminen. Tuet asiakkaitamme myös päivittäisissä raha-asioissa.

Työsi on eri palvelukanavissa tapahtuvaa asiakaslähtöistä myynti- ja neuvontapainotteista työtä, toimenpiteiden suunnittelua ja kokonaisvaltaista asiakkuuksien hoitamista. Meille on tärkeää, että kaikessa tekemisessäsi välittyy asiakkaallemme Säästöpankkikokemuksen ja arvojemme mukainen toiminta.

Pääasiallinen työntekemispaikkasi on Rovaniemellä. Kohtaat asiakkaita hänelle sopivimman palvelukanavan kautta toimipisteessä tai verkossa joustavasti myös etänä.

Toiminnassamme korostuvat työntekijöidemme viihtyvyydestä huolehtiminen, asiakaslähtöisyys sekä asiantuntijuuden kehittäminen. Työyhteisössämme panostetaan hyvään ja rohkaisevaan työilmapiiriin, työkaverin jeesaamiseen ja jatkuvaan uudistumiseen asiakkaidemme hyväksi.

Jätä hakemuksesi 8.12.2022 mennessä hakulinkistä. Voit halutessasi lähettää myös lyhyen esittelyvideosi tulevalle esihenkilöllesi Riitta-Liisa Moisaselle [email protected].

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Riitta-Liisa Moisanen p. 044 554 6440.

Tule kasvavaan tiimiimme säästöpankkiiriksi!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Säästöpankkiiri, henkilöasiakkaat, asiantuntija

Säästöpankki Optia
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti