Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Säästöpankkiiri, henkilöasiakkaat, asiantuntija (asiakashankinta)

Haemme Joensuuhun työkaveria: säästöpankkiiri, henkilöasiakkaat, asiantuntija (asiakashankinta)

Meille säästöpankkiireille on erityisen tärkeää tyytyväisten asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin varmistaminen. Tahdomme aidosti olla asiakkaidemme talouden kumppani ja edistää heidän suunnitelmiensa toteutumista. Vahvistamalla paikallisia resurssejamme varmistamme parhaan henkilökohtaisten ja digitaalisten palveluiden kokonaisuuden kaikille asiakkaillemme.

Oletko rohkea ja sinulla on vahvat myynnilliset näytöt sekä vankka kokemus asiakashankinnassa onnistumisesta? Nautitko kokonaisvaltaisten rahoitusratkaisujen rakentamisesta asiakkaille? Tällöin olet hakemamme säästöpankkiiri!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtäväkokonaisuuden, jossa sinun on mahdollista päästä hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittämään osaamistasi. Tehtävässäsi painottuvat vahvat myynnilliset taidot. Arkeesi kuuluu uusien henkilöasiakkaiden kohtaaminen sekä yrittäjien henkilökohtaisten pankkiasioiden kokonaisvaltainen hoitaminen. Kokemus yritysrahoituksen parissa työskentelystä katsotaan eduksi. 

Lue lisää ja hae 26.2.2023 mennessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Säästöpankkiiri, henkilöasiakkaat, asiantuntija (asiakashankinta)

Säästöpankki Optia
Joensuu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti