Skip to main content

Säästöpankkiiri, yritysasiakkaat, asiakkuuspäällikkö

Haemme Säästöpankki Optian yrityspankkiin Joensuuhun työkaveria: säästöpankkiiri, yritysasiakkaat, asiakkuuspäällikkö

Meille säästöpankkiireille on erityisen tärkeää tyytyväisten asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin varmistaminen. Tahdomme aidosti olla asiakkaidemme talouden kumppani ja edistää heidän suunnitelmiensa toteutumista. Vahvistamalla paikallisia resurssejamme varmistamme parhaan henkilökohtaisten ja digitaalisten palveluiden kokonaisuuden kaikille asiakkaillemme.
 

Oletko rohkea ja sinulla on vahvat myynnilliset näytöt ja mahdollisesti jo kokemusta rahoitusalalta? Nautitko yritysasiakkuuksien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, asiakkaan liiketoiminnan kasvattamisesta ja olet aktiivinen verkostoituja? Tällöin olet hakemamme säästöpankkiiri!
 

Säästöpankki Optian yrityspankissa asiakkuuspäällikön tehtäviisi kuuluu uusien yritysasiakkaiden hankkiminen ja nykyisten, vastuullasi olevien asiakkuuksien kokonaisvaltainen kehittäminen sekä liiketoiminnan kasvattaminen. Tehtävässäsi painottuvat vahvat myynnilliset taidot ja kumppanuuksien rakentaminen itsenäisesti.
 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa pankissa, jonka toiminnassa korostuvat asiakaslähtöisyys, paikallisuus sekä asiantuntijuuden jatkuva kehittäminen.

Lue lisää ja hae 26.2.2023 mennessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Säästöpankkiiri, yritysasiakkaat, asiakkuuspäällikkö

Säästöpankki Optia
Joensuu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti