Skip to main content

Sähkö- ja automaatioasentaja teollisuuteen, Caverion

Caverion Industria Oy, Kokkola

Etsimme sähkö- ja automaatioasentajaa teollisuuden kunnossapitoon Kokkolaan. Tehtäviisi kuuluvat teollisuuden sähkö- ja automaatioasennukset, huollot, korjaukset sekä vianhaku. Työssäsi osallistut uudisrakentamiseen sekä satunnaisiin urakkaprojekteihin. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko uusin vahvistuksemme? 

Tarjoamme 

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään – unohtamatta huumoria. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi:https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Toivomme sinulta

Edellytämme alalle soveltuvan tutkinnon esimerkiksi sähkö- tai automaatiopuolelta. Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaation kunnossapidosta ja kykenet työskentelemään itsenäisesti.Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja. Erityisen tärkeää meille kuitenkin on, että suhtaudut työhösi oikealla asenteella ja suoritat työt huolellisesti ja luotettavasti. 

Tehtävään valitulle henkilölle koulutamme puuttuvat taidot, joten toivomme hakijalta ensisijaisesti halua oppia uutta ja sitoutumista työtehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Juha Martinoff p. 040 5446 373 tai [email protected]. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa rekrytointikumppani Eezy, Kristiina Vaarala p. 050 5677 929 tai [email protected].

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 31.12.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Caverion on älykkään ja kestävän rakennetun ympäristön asiantuntija, joka mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme kiinteistöjen, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: perus- ja älyteknologioiden asennuksesta sekä huollosta ja kunnossapidosta palvelujen johtamiseen sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, lähes 14 500 caverimme voimin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli yli 2,3 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähkö- ja automaatioasentaja teollisuuteen, Caverion

Eezy Henkilöstöpalvelut
Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.12.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Pirkanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Pohjanmaa
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Eezy Henkilöstöpalvelut
Oulu
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti