Skip to main content

Sähköasennustenvalvoja Norjaan

Haemme Norjaan prosessilaitoksen laajennushankkeeseen sähkötöiden valvojaa. Työt alkavat täysipäiväisesti elokuussa 2023 ennen tätä on mahdollista, että työmaalle tehtäisiin viikon tai kahden pituinen visiitti kesäkuun aikana. Työn arvioitu kesto on noin 12kk. Majoitus tarjotaan läheltä työkohdetta. Töitä projektissa tehdään maanantaista perjantaihin, ajoittain pitkän viikonlopun pitäminen myös onnistuu.

Sähkötöiden valvojana vastaat kokonaisvaltaisesti hankkeen prosessisähköistystöiden päivittäisten tehtävien ja suunnitelmien etenemisestä ja onnistumisesta. Tuet ja ohjaat sähkötöiden urakoitsijoita, jotta asetetut tavoitteet saavutetaan. Sähkötöiden valvoja vastaa myös omalta osaltaan viranomaisyhteistyöstä sekä lakien ja säädösten noudattamisesta työmaalla.

Toivomme hakijalta:

  • sähköalan koulutusta (esim. Insinööri)
  • aikaisempaa työkokemusta valvojan tai työnjohtajan tehtävistä teollisuuden projekteista
  • kokemusta ja ymmärrystä projektien suunnitteluprosessista ja dokumentoinnista
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • instrumentointi ja automaatio osaaminen katsotaan eduksi.

Etsimällemme henkilölle turvallisuus ja turvallinen työskentely ovat itsestäänselvyys. Johdat toimintaasi ammattimaisesti perusperiaatteina laadukas tekeminen ja odotusten saavuttaminen. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät työntekijöiden luottamuksen tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin erilaiset ohjelmat ja järjestelmät. Etsimällämme persoonalla on ennakkoluuloton asenne, paineensietokyky ja halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa projektissa ammattitaitoisten kollegojen kanssa sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoa projekteista ja tehtävistä tarjoaa Ugglalta Valtteri Rantala ([email protected] / 050 478 6174)

Hae paikkaa viimeistään 29.05.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasennustenvalvoja Norjaan

Uggla Engineering Oy
Oulu
Rovaniemi
Vaasa
Turku
Helsinki
Vantaa
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Kuopio
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Uggla Engineering Oy
Helsinki
Uggla Engineering Oy
Helsinki
Uggla Engineering Oy
Porvoo
Eltel Networks Oy
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti