Skip to main content

Sähköasentajia teollisuuteen

Etsimme asiakkaallemme sähköasentajia teollisuuteen!

Työt vaihtelevat paljon riippuen projekteista ja työnkuvaan tehdasympäristössä kuuluu sekä uuden kaapelin vetoa, että vanhojen uusimista. Sinulla tulisi olla osaamista lukea sähkökuvia ja HVAC-kaapelointi olisi tuttua.

Hakijalta toivomme sähköasentajan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta sähköasennuksista teollisuuden puolelta. Työntekijöiltä vaaditaan lisäksi myös ymmärrys siitä, että tehdasympäristö on kontrolloitua ja kaikki asennukset tulee tehdä turvallisuusohjeistuksen mukaisesti. Sinulla tulisi olla voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- sekä sähkötyöturvakortit. Hätä EA- kortti katsotaan eduksesi. Lisäksi ennen töiden aloitusta tulee käydä Enson turvallisuuskoulutus. 

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt kestävät elokuulle saakka. Palkkauksen pohjana on sähköistys- ja sähköasennusalan TES, huomioiden kuitenkin hakijan kokemus- ja palkkatoive. 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.  Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa (arkisin klo 9.00–15.00) Eezyn Päivi p. 040 307 5300.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentajia teollisuuteen

Pohjois-Pohjanmaa
Oulu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti