Skip to main content

Sähköasentaja käynnissäpitoon energiateollisuuteen

Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa 15 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Caverion Industria Oy, Teollisuuden ratkaisut / Vesivoima, Rovaniemi/Pirttikoski 

Oletko motivoitunut ja innokas työntekijä, joka kaipaa uusia haasteita? Haemme nyt sähköasentajaa vesivoimalaitosten sekä sähköasemien käynnissäpitoon. Tehtävässä varmistetaan vesivoimalaitosten sekä sähköasemien korkea käytettävyys suunnitelmallisen huoltotoiminnan avulla. Huolto- ja paikalliskäyttötehtäviä on kaikkiin edellä mainittujen järjestelmien laitteisiin liittyen (sähkö-/automaatio-, kone- sekä rakennustekniikka).  

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja sopivasti haastavaa. Hyvät työkalut sekä korkeatasoinen työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin tuleviin cavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja 

Tehtävä edellyttää sähköasentajan perustutkintoa sekä työkokemusta sähköalan tehtävistä, esimerkiksi teollisuudesta. Odotamme, että olet motivoitunut kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti vesivoimalaitosten sekä sähköasemien eri järjestelmiin liittyen. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työn tekemiseen, hyvää vuorovaikutustaitoa sekä sopeutumiskykyä vaihteleviin tehtäviin.  Tehtävässä edellytetään myös valmiutta työajan ulkopuoliseen varallaolossa toimimiseen tulevaisuudessa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Käynnissäpitomestari Teuvo Karjalainen p. 050 3032652 tai sähköpostitse [email protected]

Hae tehtävää 30.4.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentaja käynnissäpitoon energiateollisuuteen

Eezy Oyj
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Etelä-Pohjanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti