Skip to main content

Sähköasentaja. Savonlinna

Haemme asiakkaalle sähköasentajia Savonlinnaan

Arvostamme hakijassa jonkin verran työkokemusta sähköasentajan töistä, mutta tärkeintä on kehityskelpoinen asenne ja suoriutuminen perustason töistä itsenäisesti sekä sähköalan koulutus. Työssä edellytetään työturva- ja sähkötyöturvakorttia, EA1-kortti on eduksi. Työsuhteessa edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde kestää alkuun kuusi kuukautta, työsuhteen jatko mahdollista tämän jälkeen vakinaisena asiakasyrityksen kirjoille.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, [email protected].

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat laadukkaat ja työntekijöille on järjestetty yksityinen työterveyshuolto.

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti