Skip to main content

Sähköasentaja teollisuuden kunnossapitoon,Caverion

Caverion Industria Oy, Vaasa

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko työympäristöä, jossa työsi jälkeä arvostetaan? Saatat olla etsimämme sähköasentaja teollisuuden kunnossapitoon Vaasaan. Työpäiväsi koostuvat sähköalan monipuolisista huoltotehtävistä kuten korjaustöistä sekä vianetsinnöistä vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko uusi vahvistuksemme? 

Tarjoamme 

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään – unohtamatta huumoria. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. 

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kuntoremontit, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sisältäen esimerkiksi fysioterapeutin ja psykologin palvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi:https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Toivomme sinulta 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköpuolen koulutus sekä vähintään vuoden kokemus alan työtehtävistä. Toivomme myös, että sinulla on kokemusta teollisuuden kunnossapidon tehtävistä. Automaatiotuntemus katsotaan eduksi. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kari Mattila p. 040 8607 036 tai sähköpostitse [email protected]

Hae tehtävää 10.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Caverion on älykkään ja kestävän rakennetun ympäristön asiantuntija, joka mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme kiinteistöjen, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: perus- ja älyteknologioiden asennuksesta sekä huollosta ja kunnossapidosta palvelujen johtamiseen sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, lähes 14 500 caverimme voimin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli yli 2,3 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentaja teollisuuden kunnossapitoon,Caverion

Eezy Henkilöstöpalvelut
Vaasa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 05.12.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Lappi
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kajaani
Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Pohjanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Oulu
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kittilä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti