Skip to main content

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia sähköasentajia eripituisiin työsuhteisiin.

Työtehtäviä on tarjolla niin teollisuudessa kuin rakennusalalla. Soveltuva sähköalan koulutus sekä aikaisempi asennuskokemus ovat menestyksen eväitä tehtävässä, mutta olemme valmiita palkkaamaan myös oppimiskykyä ja asennetta. Sujuva ja turvallinen työskentely edellyttää suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme EA1 koulutuksen ja oman auton käyttömahdollisuuden.

Työtehtävissä korostuvat erityisesti huolellisuus ja tarkkuus. Toimimme päivittäin asiakasrajapinnassa, joten toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Työmme on liikkuvaa sekä itsenäistä ja siksi vastuuntunto ja oma-aloitteisuus ovat työssä menestymisen tae. 

Tehtävän palkkauksen pohjana on sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimus, mutta palkkausta määriteltäessä huomioidaan myös hakijan kokemuksen mukainen palkkatoive.

Toimithan ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Eezy Henkilöstöpalvelut vastaa hakemusten käsittelystä ja haastatteluista. Jätä hakemuksesi hakulinkistä ja täytä tiedot koulutus- ja työhistoriastasi tai liitä mukaan CV. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja olemme hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tule siis verkostoitumaan kanssamme, ja saat tulevaisuudessakin työtarjouksia ennen kuin ne tulevat yleiseen hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentajia

Oulu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti