Skip to main content

Sähköasentajia hissitekniikan täydennyskoulutukseen

KONEen Teollisuusoppilaitos hakee nyt

Sähköasentajia täydennyskoulutukseen hissitekniikan koulutusohjelmaan.

Hissitekniikan koulutusohjelma ja työharjoittelu antavat valmiuden suorittaa ammattitutkinnon hissiasennuksen osaamisalalta. Koulutukseen sisältyvä työharjoittelu suoritetaan asennus- ja kunnossapitokohteissa Suomessa ja sen osuus koko koulutuksesta on noin 80 %. Opiskelu alkaa 8. tammikuuta 2024 ja koulutuksen kokonaiskesto on 1,5 - 2 vuotta. Koulutus toteutetaan oppisopimusmuotoisena ja sen ajalta maksetaan työehtosopimuksen mukaista oppilaspalkkaa. Koulutuksen ja ammattitutkinnon suorittaneet osaavat työskennellä itsenäisesti hissien ja liukuportaiden kunnossapitotöissä tai uusien hissien asennuksessa.

Koulutuksen aikana on mahdollista opiskella oppisopimuskohteissa pääkaupunkiseudulla sekä Jyväskylässä, Joensuussa, Kotkassa, Kouvolassa, Lohjalla, Rovaniemellä, Tampereella, Lahdessa, Vaasassa tai Kuopiossa

Odotamme sinulta:

Haemme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä sähköalan peruskoulutuksen suorittaneita henkilöitä. Etsimme henkilöitä, joilla on reipas asenne työntekoon sekä aito kiinnostus uuden oppimiseen ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Muutaman vuoden työkokemus, englannin kielen taito ja valmius työskennellä eri puolilla Suomea katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Koulutuksen hyväksyttävästi suorittaneille KONE pyrkii järjestämään työpaikan koulutusta vastaaviin tehtäviin sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamista monipuolisessa toimintaympäristössä.

Lisätietoja antaa Teollisuusoppilaitoksen rehtori Anssi Karppinen puh. +358408348559 tai sähköpostitse [email protected].

Lue tarkempia lisätietoja osoitteessa www.kone.fi/tol ja lähetä hakemuksesi viimeistään 31.9.2023.

Liitä hakemukseesi CV sekä jäljennös sähköalan ammattikoulutuksen päättötodistuksesta sekä muista mahdollisista todistuksista.

KONE on päihdehaitaton työpaikka ja terveystarkastukseen sisältyy mahdollisesti huumausainetestaus.

Keskitymme KONEella luomaan innovatiivista ja yhteistyöhön perustuvaa työskentelykulttuuria, jossa jokaisen panosta arvostetaan. Työntekijöiden sitoutuminen on meille avainasemassa, ja rohkaisemme jokaista osallistumaan ja jakamaan tietoa ja ideoita. Yritysvastuu on oleellinen osa yrityskulttuuriamme ja päivittäisiä toimiamme. Noudatamme eettisiä liiketoimintamenettelyitä ja pyrimme kehittämään yhdessä tekemisen kulttuuria, jossa työntekijät luottavat toisiinsa ja kunnioittavat toisiaan ja jossa hyvät suoritukset huomioidaan. Erinomaisena työpaikkana olemme ylpeitä voidessamme tarjota erilaisia kokemuksia ja mahdollisuuksia, joiden avulla saavutat ura- ja henkilökohtaiset tavoitteesi ja voit elää terveellisesti ja tasapainoisesti.

KONE vaikuttavuus

KONE synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

KONE synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for KONE

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko KONE Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentajia hissitekniikan täydennyskoulutukseen

Helsinki Metropolitan Area
Jyväskylä
Joensuu
Kotka
Kouvola
Lohja
Rovaniemi
Tampere
Lahti
Vaasa
Kuopio
Harjoittelija, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 29.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti