Skip to main content

Sähköasentajia Otanmäkeen

Haemme nyt yhteistyökumppanimme Skoda Transtechin kasvun tueksi SÄHKÖASENTAJIA pitkäkestoisiin työsuhteesiin. Valitut henkilöt aloittavat työnsä sovitusti kesän 2024 aikana.

TYÖTEHTÄVÄT:
Tehtävät sisältävät prosessimaista sähköasentajan työskentelyä sähkövarustelulinjalla. Vastuullasi on toimia osana suurempaa prosessia ja omalta osaltasi varmistaa prosessin eteneminen aikataulussa omassa vuorossasi. Taitojesi ja osaamisesi mukaan, voit päästä etenemään vaativampiin tehtäviin.

Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi:
- Monipuolista sähköesivarustelua raitiovaunuihin, pääsääntöisesti laitelevyjen kokoonpanoa, niiden sähköistystä ja testaamista
- Sähköasentajan työ varustelulinjalla sisältää mm. matkustamon ja katon kaapelointia ja niiden kytkentöjä laitelevyille ja apulaitteille
- Käyttöönottotarkastuksessa sähköasentaja osallistuu kaapeloinnin ja maadoitusten tarkastukseen ja eristysvastus- ja jännitekokeisiin
- Sähkökomponenttien mekaaninen asennus

Tehtävässäsi raportoit työnjohtajalle ja toimit osana tiimiä useamman sähkövarustelijan kanssa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja vuorot vaihtuvat viikoittain. Saat taatusti osaavan työnjohtajan ja tiimin tuen työssäsi menestymiseen.

TARJOAMME SINULLE:
Pitkäkestoisen työsuhteen vakavaraisen työnantajan palveluksessa, mahdollisuuden kasvaa kansainvälisessä organisaatiossa ja luoda juuri omannäköinen urapolku. Skoda Transtechilla pääset osaksi yli 700 ammattilaisen kasvavaa joukkoa. Työnteossa korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, yhteistyö sekä laatu. Työssäsi osallistut Pohjoismaiden johtavan raidekalustotuotannon kehitykseen, tähdäten kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta ja yhä toimivampaa joukkoliikennettä.

ODOTAMME HAKIJALTA:
-tehtävään soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta (sähköasentaja, automaatioasentaja tai ICT-asentaja)
-huolellisuutta ja tarkkuutta
-sähkökuvien lukutaitoa ja ymmärrystä
-hyvää asennetta ja oppimishalukkuutta
-valmiutta vuorotyöhön

Eduksi katsotaan työkokemus valmistavan teollisuuden tehtävistä ja sähköasennuksista.

Persoonana odotamme sinulta sitoutumista työtehtävään pitkällä tähtäimellä sekä kykyä työskennellä prosessimaisesti tuotantolinjalla. Olet helposti lähestyttävä persoona, joka luo ympärilleen positiivisen ja hyvän ilmapiirin. Lisäksi tehtävässä vaaditaan tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Kykenet omaksumaan ja noudattamaan ohjeistuksia. Tehtävä edellyttää joko suomen, tai englannin kielen hallintaa.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.
Rekrytoinnista vastaa Adecco Kajaani ja työt aloitetaan Adeccon kirjoilla. Määrätyn työssäoloajan jälkeen Sinulla on mahdollisuus siirtyä Skoda Transtechin kirjoille tilanteen ja halusi mukaan. Työsopimuksen voimaantulo edellyttää läpäistyn huumausainetestin.

YRITYKSESTÄ:
Skoda Transtech Oy, joka tunnetaan nimellä Skoda Group Region North, on osa Skoda Transportation Groupia. Olemme Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun raidekaluston valmistaja ja merkittävä vaativien konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokalustotuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta Skodalla on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja he ovat erityisen ylpeitä valmistamistaan kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista. Pääkonttori sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja kunnossapitoyksiköt toimivat Helsingissä sekä Tampereella.

OTA YHTEYTTÄ:
Lisätietoja tehtävästä antavat HR-konsultit:
Heli Keränen p. 050 44444 65 / [email protected]
Sanna Kovalainen p. 050 44444 25 / [email protected]

JÄTÄ HAKEMUS:
Vastaanotamme ja käsittelemme hakemukset järjestelmämme kautta. Hakemukseen pääset oheisen linkin kautta.

Avainsanat: sähkövarustelu, sähköasentaja, tehdastyö, kiskokalusto, Kainuu, tehdastyö, Adecco, Skoda Group

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heli Keränen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentajia Otanmäkeen

Adecco
Kajaani
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti