Skip to main content

Sähköautomaatioasentaja teollisuuteen

Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa 15 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Caverion Industria Oy, Rauma

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi sähkötaitoista henkilöä. Työtehtäviisi kuuluvat teollisuuden sähkö- ja/tai automaatioasennukset sekä vianhaku. Työhön sisältyy myös talotekniikan parissa tehtävät työt Rauman talousalueella.

Tehtävään valitulle henkilölle koulutamme puuttuvat taidot, joten toivomme hakijalta halua oppia uutta ja sitoutumista työtehtävään. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Caverion työpaikkana

Ensiluokkaiset työkalut sekä huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähkö- ja/tai automaatioasentajan tutkinto ja mielellään kokemusta prosessiteollisuuden sähkö- tai instrumentointiasennustoiminnasta. Suoritetut työturva-, sähkö-, tulityö- ja ensiapukortti (EA1) katsotaan eduksesi. Olet vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja omaat halun kehittyä ja oppia uutta. Sinulta löytyy ripeää otetta työsuorituksissa sekä joustavuutta vaihtuvissa työtehtävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Harri Hyrskylahti p. 050 3901027 tai sähköpostitse [email protected]

Hae tehtävää 28.3.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköautomaatioasentaja teollisuuteen

Eezy Oyj
Rauma
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti