Skip to main content

Sähköautomaatioasentaja teollisuuteen, kesätyö

Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa 15 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Oletko meidän kesäcaveri? 

Kesällä on kiva chillaa, mutta mikäs se on duuniakaan tehdessä, kun paikka vaan on oikea. Meillä on tarjota sinulle erittäin hyvä, jollei paras paikka aloittaa merkityksellinen työelämä. Lue alta lisää ja hae meille ensi kesäksi töihin! Palkkaamme lähes 200 kesäcaveria ympäri Suomen. 

Caverion Industria Oy, Rauma

Tehtäväsi sisältävät sähköautomaation, talotekniikan ja teollisuuden alan tehtäviä monipuolisesti. Tulisitko keräämään sähköautomaatioasennuksen käytännön kokemusta ammattilaisten oppiin ensi kesäksi? Kesätöitä meillä paiskitaan sopimuksen mukaan 1.6.-31.8.2023. Rekrytoimme kesätöihin alan opiskelijoita, olitpa sitten opintojesi alussa tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt. Katsomme eduksesi, jos sinulta löytyy työturvallisuus-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskortti, mutta ne eivät ole välttämättömiä: innostunut asenne ratkaisee. Sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi Caverionin ammattilaisten opissa.

Jos homma alkoi kiinnostaa, niin tässä lisää siitä, mitä on olla meidän kesäcaveri. Meillä pääset osaksi huippuporukkaa, opiskelualasi käytännön töihin ja vaikuttamaan omalla panoksellasi. Tämä ei ole yksinäisen suden touhuja: rinnallasi työskentelee kokeneita cavereita, joilta irtoaa aina apua.

Summaten, tätä tarjoamme cavereillemme: 

  • lämpimän ja asiantuntevan työyhteisön 
  • monta tietä mielekkäisiin tehtäviin 
  • vakaan ja vastuullisen työnantajan 
  • yrityksen, joka kehittyy ja kehittää 

Ja jos haluat työskennellä käytännössä hiilineutraalin ja energiaviisaan yhteiskunnan hyväksi, niin Caverion on the paikka olla töissä! Oltaisko tämä kesä näin? Syksyllä sulla voi olla uudet kuviot, mutta saatat vielä palata meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä — moni muukin on tehnyt niin. Entisistä kesäcavereista on saatu näköhavaintoja meidän työmailla ja toimistolla työn touhussa vielä valmistumisen jälkeenkin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Harri Hyrskylahti 050 3901027 tai harri[email protected] sekä Yksikönpäällikkö Jussi Nurminen 050 9118568 tai [email protected].

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 28.3.2023 mennessä. Arvostamme käyttämääsi aikaa ja luemme jokaisen hakemuksen läpi huolella.

Seuraa meitä somessa: 
Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter TikTok 

Lue kesätöissä Caverion-uransa aloittaneiden projektijohtaja Samun ja automaatioasiantuntija Larin kuulumiset.

Lisää kokemuksia kesäcavereilta: 

Mikael, projektinhoitoharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/mikael-veckman/  
Juuso, tarjouslaskija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/juuso-peltonen/  
Ella, HR-harjoittelija, työhyvinvointi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ella-aaltonen/  
Christina, markkinointiviestintäharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/christina-kaski/  

Edelliskesien kesäcavereiden fiiliksiä löydät myös Instagramista hashtagillä #kesäcaveri sekä Caverikirjastamme

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköautomaatioasentaja teollisuuteen, kesätyö

Eezy Oyj
Rauma
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti