Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähköautomaatioinsinööri

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt sähköautomaatioinsinööriä vahvistamaan automaatio-organisaatiotamme.

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. www.adven.fi

Adven on mielenkiintoisessa tilanteessa, koska yhdistämme parhaillaan toimintaamme ruotsalaisen Värmevärden -energiayhtiön kanssa. Adven – Värmevärden -konserni on uusi energiayhtiö, jolla on 520 työntekijää ja 50 vuoden kokemus energia-alalta. Yhtiö operoi yli 350 energialaitosta tarjoten lämmitystä ja viilennystä kunnille, kotitalouksille ja yrityksille, sekä erilaisia energiaratkaisuja ja -palveluita teollisuudelle ja kiinteistöille Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu seitsemästä maantieteellisestä tuotantoalueesta, automaatiotoiminnoista sekä 24/7 operatiivisesta keskuksestamme. Tuotanto-organisaatiomme työllistää noin 110 henkilöä ja käsittää yli sata tuotantolaitosta ympäri Suomen. Adven on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Työsuhteemme ovat pitkiä ja henkilöstötyytyväisyys on korkealla tasolla.

Haluatko olla mukana toimialan innovatiivisimman yrityksen kasvussa?

Työssäsi sähköautomaatioinsinöörinä vastaat yhdessä seitsemän kollegasi kanssa mm. sähkö- ja automaatiojärjestelmiin liittyvästä kunnossapidosta, kehityksestä, projektoinneista, käytettävyydestä ja ongelmanratkaisusta Advenin sähkö ja automaatioratkaisujen sekä tuotantolaitosten parissa. Itsenäinen työskentely muun ryhmän vahvalla tuella on sinulle luontevaa ja haluat sitoutua pitkäjänteisesti mielenkiintoisten sähkö- ja automaatioratkaisujen ylläpitoon ja kehittämiseen. Teet aktiivista yhteistyötä kulloisenkin projektitiimin sekä tuotantolaitosten käytön ja kunnossapidon kanssa. Pääasialliset työtehtäväsi käsittävät Länsi-Suomen tai Pirkanmaan käyttöalueemme tuotantolaitosten sähkö- ja automaatiotehtävät, joten toimipaikkasi voi olla esimerkiksi Huittisten energiakeskuksen yhteydessä.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta

  • useamman vuoden kokemusta prosessiteollisuuden sähköautomaatiokunnossapidon ja –suunnittelun tehtävistä esim. energia-, metsä-, tai kemianteollisuudesta
  • sähkönjakelun järjestelmä- ja laitetuntemusta sekä prosessiteollisuuden instrumentoinnin asennus-, kenttälaite- ja kenttäväylätuntemusta
  • perustaitoja säätötekniikasta, ohjelmoitavista logiikoista (PLC) ja valvomo-ohjelmistoista
  • sähköpätevyyksiä S1, S2
  • oma-aloitteista, ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • hyvää yhteistyökykyä ja joustavuutta
  • matkustusvalmiutta Suomessa

Lupaamme sinulle mielekkäitä haasteita monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kasvaa energia-alan huippuosaajaksi. Lisäksi lupaamme vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, menestystäsi tukevan palkkauksen sekä huippukollegat. Advenilla saat käyttöösi modernit työkalut, ja ammattitaitoisen ja kannustavan organisaation tukemaan työtäsi.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sunnuntaihin 6.2.2022 mennessä oheisen linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?25b0a139&lang=fi-FI

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessiin, ota yhteyttä automaatiopäällikkö Olli Takalaan, p. 050 367 0767 ajalla 19.-21.1.2022 klo 13-14.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.

Tietosuojasivustoltamme löydät lisätietoa siitä, miten käsittelemme työnhakijoiden henkilötietoja.

Avainsanat: Adven, energia, automaatioinsinööri, automaatio, sähköinsinööri, sähköistys prosessiteollisuus, Pirkanmaa, Länsi-Suomi

Adven vaikuttavuus

Adven synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Adven synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Adven

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Adven Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköautomaatioinsinööri

Länsi-Suomi
Pirkanmaa
Satakunta
32700 Huittinen
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 07.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Company Personnel: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti