Skip to main content

Sähkösuunnittelija

Haemme asiakasyrityksellemme sähkösuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Sähkösuunnittelijana työskentelet pääsääntöisesti sähköisten propulsiojärjestelmien modernisaatioprojekteissa sekä parannuskorjauksissa osana asiantuntevaa tiimiä. Työtehtäväsi pitävät sisällään muun muassa piirikaavioiden ja kaappi- ja kokoonpanopiirustusten suunnittelua. Työhön voi kuulua myös testaaminen sekä vianhaku ja -korjaus.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi sähkö- tai automaatioinsinööri
  • Usean vuoden työkokemusta sähköinsinöörin tehtävistä
  • EPLAN-osaamista

Toivomme sinulla olevan ymmärrystä teollisuuden toimintaympäristöstä sekä laitteistoista. Lisäksi toivomme sujuvaa englannin kielen taitoa ja tiimipelaajan asennetta. Ymmärrys mekaniikasta ja kyky lukea teknisiä piirustuksia katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan alan johtavassa yrityksessä, ja sen mahdollistamat haastavat työtehtävät pienessä porukassa.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ota yhteyttä Jarna Lehtolaan (050 3131449), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.

Hae paikkaa viimeistään 31.01.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 050 3131449

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähkösuunnittelija

Barona Teollisuus
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.01.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti