Skip to main content

Sähkösuunnittelija

Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt Surface Drilling -divisioonaan maanpäällisten poralaitteiden tuotekehitykseen aktiivista ja innovatiivista sähkösuunnittelijaa.

Tehtäväsi

Työskentelet osana sähkösuunnittelutiimiä, joka vastaa pintaporalaitteiden sähköjärjestelmien kehityksestä, ylläpidosta, elinkaarenaikaisesta kehityksestä sekä asiakasräätälöinnistä. Päävastuualueellesi kuuluvat piirikaavio-, johtosarja- ja sähkösuunnittelu, sähkökomponenttien valinta ja testaus sekä tuotannon tukeminen proto- ja sarjatuotannon aikana. Lisäksi osallistut toimitus- ja laiteprojekteihin. Toimit kiinteässä yhteistyössä myös muiden suunnitteluosa-alueiden, varaosa- ja tuotetuen sekä hankinnan ja toimittajien kanssa.

Taustasi
Sinulla on tehtävään soveltuva sähkö- tai automaatiotekniikan koulutus (insinööri tai DI). Aiempi kokemuksesi työkonesuunnittelusta ja Teamcenter-, E3- ja NX- suunnitteluohjelmistojen hallitseminen katsotaan eduksi. Akkukäyttöisten tai sähköistettyjen työkoneiden tuntemus on tehtävässä eduksi. Itsenäinen, oma-aloitteinen ja palveluhenkinen ratkaisuun pyrkivä asenne sekä järjestelmällinen ja aikataulusidonnainen työskentelyote ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Tehokas sidosryhmäviestintä vaatii erinomaista suomen kielen hallintaa, mutta pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä vaihtelevia, itsenäisiä ja mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa. Saat hyvän perehdytyksen sekä tukea ammattitaitoiselta tiimiltä. Suurena globaalina yrityksenä Sandvikilla on myös tarjolla paljon mahdollisuuksia urakehityksellesi. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Kokemusten, näkökulmien ja taustojen monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme.

Tutustu lisää Sandvikiin ja työntekijöihimme: stories hubLinkedIn tai Facebook ja.

Lisätietoja/yhteydenotot

Janne Pajunen, sähkösuunnittelupäällikkö, tel. +358 40 6208 808 (klo 8-16).

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 19.2.2023 mennessä. Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers. Hakiessasi tehtävää muistathan liittää mukaan myös varsinainen hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0046473.

Tietoa yrityksestämme

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2022 konserni työllisti 39 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähkösuunnittelija

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti