Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähkösuunnittelija, Operations, Hämeenlinna

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 


Kiinnostaako ajoneuvojen laaja-alainen sähkösuunnittelu sekä olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja halukas oppimaan uutta? Jos vastasit kyllä, tämä työpaikka voi olla sinulle!

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien, sekä

niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja. 

Haemme nyt Hämeenlinnaan vahvistusta kansainvälisiin projekteihimme: 

Sähkösuunnittelijaa 

Olet koulutukseltasi sähkö-, elektroniikka- tai automaatiotekniikan insinööri tai omaat vastaavan työkokemuksen / osaamista.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää laajojen sähköteknisten kokonaisuuksien ja niiden vaikutusten ymmärtämistä. Projektilähtöinen työskentelytapa ja kokemus projektihallinnasta ovat selvä etu. Kuten myös kyky perehtyä ja ratkaista sähköpuolen ongelmia yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa.

Hakijalta edellytetään hyvää englannin kielen taitoa ja lisäksi satunnaista matkustusvalmiutta projektien tarpeiden mukaisesti.

Hakijalta toivomme osaamista / kiinnostusta esimerkiksi seuraavilla osa-alueilla:

  • Sähkökokoonpanot, 3D-mallinnokset sekä kaapeleiden mallintaminen Siemens NX/Teamcenter työkaluilla
  • Kaapelisuunnittelu, piiri- ja pääkaaviot sekä interconnectionit E3-sähkösuunnittelu ohjelmistolla

Lisäksi tehtäviin tulee kuulumaan seuraavia:

  • Järjestelmän toimintakuvaukset
  • Komponenttien määritykset ja spesifikaatioiden laatiminen
  • Komponenttien todentaminen
  • Sähköjärjestelmien tarkastusohjeiden laatiminen
  • Sähköjärjestelmien käyttöönotto / vianetsintä
  • Ylläpitosuunnittelu


Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian! Haku on auki 25.2.2023 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrytoijamme Sanni Vatanen puh +358 504775476 arkisin kello 10-14. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys, lääkärintarkastus ja huumausainetesti.


Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Hakuaika päättyy: 25.02.2023 klo 23:59

Patria vaikuttavuus

Patria synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Patria synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen yhteiskunnan vakauteen ja merkityksen ja ilon tunteisiin, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.
Upright data for Patria

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Patria Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähkösuunnittelija, Operations, Hämeenlinna

Hämeenlinna
Vakituinen

Julkaistu 26.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
534,1 milj. euroa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti