Skip to main content

Sähkösuunnittelijoita teollisuuteen, useita paikkakuntia, Caverion

Teollisuuden sähkösuunnittelun ammattilainen! Haluatko olla mukana parantamassa teollisuusasiakkaidemme tuotantotehokkuutta, käyttövarmuutta ja kunnossapidon prosesseja? Tai auttaa digitaalisilla ratkaisuilla teollisuusasiakasta käyttövarmuuteen ja ennakoivaan kunnossapitoon? Meillä Caverionilla pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Tehtävässä pääset myös näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden nähdä suunnitteluratkaisujasi tuotannossa ja seurata vaikutusta asiakkaan prosessiin.

Etsimme nyt Suomen laajuisesti sähkösuunnittelijoita meille cavereiksi vakituiseen työsuhteeseen kaikille Suomen toimipisteillemme/Suomen laajuisesti.

Tarjolla on täydellinen tehtävä alan ammattilaiselle, joka haluaa päästä työskentelemään mielenkiintoisissa sähkösuunnittelun- ja projektointitehtävien parissa.

Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyvät sähkösuunnittelu- ja projektointityöt yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Työssäsi pääset osallistumaan ja vaikuttamaan monipuolisiin asiakasprojekteihimme.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Meillä Caverionilla työtä tehdään yhdessä oppien ja onnistumisista iloiten. Haastamme ja inspiroimme toisiamme, johdamme esimerkillä, tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä työyhteisössä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Soveltuva koulutus (esim. sähkötekniikan insinööri tai vastaava).
  • Vankka kokemus prosessi- ja energiateollisuuden sähkösuunnittelusta. Toivomme, että sinulle on kertynyt yli 5 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä.
  • Itsenäinen, jämäkkä ja motivoitunut ote työskentelyyn; kykenet hallitsemaan useampia tehtäviä samanaikaisesti ja olet innokas oppimaan uutta.
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot; olet palveluhenkinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kommunikoit tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä.

Katsomme eduksesi piirikaavioiden ja CAD-pohjaisten piirto-ohjelmien sekä sähköteknisen mitoituksen ja laskenta-/mitoitusohjelmien hallinnan, kokemuksen automaatio- ja instrumentointisuunnittelusta, projektityöstä ja projektinhoitotehtävistäsekä yli 1kV:n kojeistoista ja järjestelmistä.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

  • Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.
  • Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.
  • Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.
  • Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.
  • Mahdollisuuden työskennellä etänä hybridimallimme mukaisesti.
  • Sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa ToniJari tai Kenneth. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Ja mikä tärkeintä - meillä olet turvassa.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin. Työhyvinvointi perustuu ennen kaikkea turvallisuuden tunteeseen. Työturvallisuutemme taso onkin yksi alamme parhaista, mutta meille turvallisuus tarkoittaa paljon muutakin. Meille turvallisuus on luottamusta, vapautta olla oma itsensä, uramahdollisuuksia, mielekkäitä työtehtäviä, vastuullisuutta, vakautta, reilua korvausta työstä, pitkiä työsuhteita, merkityksellistä työelämää ja inhimillisyyttä vaihtelevissa elämäntilanteissa. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 31.8.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin yksikönpäällikkö Jussi Viderholm; +358407181766.

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Me saamme rakennukset, infran ja teollisuuden toimimaan sopusoinnussa niin, että ne palvelevat ihmisiä. Hiilineutraaliuden tavoite ja digitalisaatio määrittävät rakennettua ympäristöämme entistä enemmän. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat noin 15 000 huippuammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 10 eri maassa ympäri Pohjois- ja Keski-Eurooppaa. Tule rakentamaan kanssamme kestävämpää tulevaisuutta! 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

www.assemblincaverion.com

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähkösuunnittelijoita teollisuuteen, useita paikkakuntia, Caverion

Etelä-Karjala
Lappeenranta
Etelä-Pohjanmaa
Seinäjoki
Keski-Pohjanmaa
Kokkola
Keski-Suomi
Jyväskylä
Pirkanmaa
Tampere
Pohjanmaa
Vaasa
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu
Pohjois-Savo
Kuopio
Satakunta
Rauma
Uusimaa
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti