Skip to main content

Sähköverkkoalan kouluttaja

Haemme loistoduuniin sähköverkkoalan kouluttajaa.

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme kouluttajaa sähköverkkoalalle. Sähköverkkoalan osaamis- ja työelämätarpeet muuttuvat jatkuvasti energiamurroksen myötä. Kehitämme koulutustarjontaamme alan yritysten ja opiskelijoiden tarpeisiin. TAKKin työ- ja oppimisympäristönä on ainutlaatuinen sähkökenttä- ja sähköasemaympäristö: Sähköala – TAKK 

Sähköverkkoalan kouluttajana olet osa asiantuntijatiimiä, joka kouluttaa alan ammattilaisia. Tehtäviin kuuluu aikuisopiskelijoiden ohjaus, opetus ja arviointi sekä alan pätevöittämiskoulutukset. Teet tiivistä yhteistyötä alan työnantajien kanssa ja osallistut opetuksen kehittämiseen. 

TAKK on luotettava kumppani ja rohkea edelläkävijä. TAKK palkittiin vuonna 2023 Energiateollisuus ry:n myöntämällä Vuoden verkostoteko -palkinnolla.

Edellytämme

  • alalle soveltuvaa koulutusta, esim. ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto tai insinööri
  • osaamista jakelu- tai siirtoverkoista tai sähköasemaympäristöistä
  • tietoteknisiä valmiuksia
  • pedagogisia opintoja tai halukkuutta opiskella ne.

Arvostamme

  • vahvaa sähkötyöturvallisuusasennetta ja -osaamista 
  • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Mitä saat

Tehtävän kautta olet yhteydessä laajasti alan toimijoihin ja kehität yhteistyötä heidän kanssaan. TAKK on laatupalkittu vakaa työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Pitkäjänteisellä hyvinvointiohjelmalla tuemme koko henkilöstön hyvinvointia. Hyvinvointiohjelman kautta pääset osallistumaan mm. viikoittaisiin liikuntaryhmiin. Mittaamme henkilöstön tyytyväisyyttä säännöllisesti.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot perustuvat Ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimukseen. 

Lisätiedot

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.
Lisätietoja työtehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jari Hietanen, p. 044 7906 540

  • 19.5. klo 9-12
  • 26.5. klo 9-12.

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on säätiöpohjainen, monialainen ammatillinen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Vuosittain TAKKissa opiskelee yli 11 000 aikuista ja henkilöstöä on n. 250. Liikevaihto vuonna 2022 oli 29,2 M€. TAKK toimii eurooppalaisen laatujärjestelmän EFQM:n mukaisesti. Vuonna 2020 ansaitsimme opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. OAJ palkitsi TAKKin Vuoden oppilaitoksena 2022. Vuonna 2023 Energiateollisuus ry:n myönsi TAKKille vuoden verkostoteko -palkinnon.

Hakuaika päättyy: 05.06.2023 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti