Skip to main content

Sairaanhoitaja arkipäivätyöhön, Koti Ventusranta

Hei sairaanhoitaja! Oletko kiinnostunut itsenäisestä roolista ja mahdollisuudesta haastaa itseäsi työskennellessäsi mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa?

Haemme nyt Koti Ventusrantaan sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Koti Ventusranta työpaikkana

Koti Ventusranta tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Kruunupyyssä. Meillä on yhteensä 16 asiakaspaikkaa. Työskentelemme toipumisorientaation mukaisesti ja käytämme Green care -luontoavusteista toimintaa kuntoutusmenetelmänä. Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus syventyä MIELI-toipumisorientaation mukaiseen toimintaan ja kartuttaa osaamistasi tai vahvistaa sitä entisestään. Tutustu MIELI-toipumisorientaatioon täältä.

"Työn parasta antia ovat erilaisten ihmisten kohtaaminen, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus käyttää omaa persoonaa työssä. Olemme asiakkaidemme rinnalla arjen haasteissa tukien heitä kohti päihteetöntä elämää ja arjen hallintaa". - Koti Ventusrannan työyhteisö

Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_ventusranta.

  Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

  Sairaanhoitajana vastaat yksikkömme sairaanhoidollisista tehtävistä ja varmistat lääkehoidon asianmukaisen hallinnan. Työskentelet monipuolisissa ohjaus- ja hoitotilanteissa sekä suunnittelet ja toteutat yksilöllisiä tukitoimia ja kuntouttavia aktiviteetteja asukkaidemme tarpeiden mukaan. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asukkaiden läheisten ja moniammatillisen tiimin kanssa edistääksesi asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointiaan ja kuntoutumistaan.

  Tehtävä on vakituinen ja työ on pääsääntöisesti arkena tapahtuvaa 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

  Tehtävässä edellytämme

  • sairaanhoitajan tutkinto
  • voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
  • B1-tason suomen kielen taitoa
  • katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä.
  • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

  Toivomme, että sinulla on ymmärrystä erilaisista mielenterveyden haasteista ja näiden vaikutuksista kuntoutujan elämään ja toimintakykyyn.

  Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

  Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

  Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

  Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

  Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto ja tarjoamme laajasti myös muita koulutuksia mm. mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusosaamisen vahvistamisen ja neuropsykiatrisen osaamisen saralla.

  Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

   Jätä hakemuksesi 31.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

   Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Pauliina Hansen puh. 050 428 5795, [email protected].

   Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

   Tutustu Koti Ventusrannan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

   Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

   Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

   Esperi Care vaikuttavuus

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
   Upright data for Esperi Care

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

   Sairaanhoitaja arkipäivätyöhön, Koti Ventusranta

   68500 Kruunupyy
   Kokopäiväinen
   Ei työkokemusta
   Alempi korkeakoulututkinto

   Julkaistu 16.07.2024

   Yrityksen liikevaihto: 
   Yli 100 000 000 €
   Yrityksen koko: 
   Yli 1000 henkilöä
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti