Skip to main content

Sairaanhoitaja, ensihoitaja, lähihoitaja ja hoitoalan opiskelija Akuutti Kesätyö

Hei Sinä, nopeatempoisesta, vaihtelevasta ja haasteellisesta Akuuttihoidon kentästä kiinnostunut sairaanhoitaja, ensihoitaja, lähihoitaja, tai hoitoalaa opiskeleva!

Onko sinulla paloa hyödyntää osaamistasi ja kehittää itseäsi akuuttihoitotyön parissa? Nyt on tarjolla kiinnostavia työtehtäviä kesä- ja syyskaudelle 2023 Meilahdessa, Malmilla, Jorvissa, Peijaksessa, Raaseporissa, Hyvinkäällä, Lohjalla ja Porvoossa. Haemme tällä ilmoituksella sijaisia akuutti hoitotyöhön yhteispäivystyksiimme, päivystys- ja valvontaosastoillemme, varahenkilöstöihimme, sairaankuljetukseen, myrkytystietokeskukseen sekä päivystysapuun. Tämän ilmoituksen kautta voit hakea kaikkia näitä tehtäviä tai vain osaa niistä, voit hakea myös yksikkökohtaisten ilmoitusten kautta. Ilmoita hakemuksessasi mistä tehtävistä ja sijainneista olisit kiinnostunut.

Akuutti kuuluu HUS-yhtymä Akuutti leikkausosasto- ja tehohoitokeskus tulosalueeseen. Akuutissa vastaamme ensihoitotoiminnasta, aikuisten päivystyksistä ja päivystysosastoista, sairaankuljetuksesta ja valtakunnallisesta myrkytystietokeskuksesta ja Uudenmaan päivystysavusta. Akuutin päivystyslinjalla on mahdollista työskennellä sekä päivystys- ja valvontaosastoilla että yhteispäivystyksissä Meilahden, Jorvin, Malmin ja Peijaksen, Hyvinkään, Lohjan, Porvoon sairaaloissa sekä Raaseporin perusterveydenhuollon päivystyksessä. Tavoitteemme on palvella päivystyspotilaita entistäkin sujuvammin ja paremmin sairaanhoitajien laaja-alaiseen osaamiseen perustuen. 

Haemme lähihoitajia, ensihoitajia ja sairaanhoitajasijaisia hoitotyöhön sijaisuuksiin HUS Akuutin toimipisteisiin Meilahteen, Malmille, Jorviin, Peijakseen, Raaseporiin, Hyvinkäälle, Lohjalle ja Porvooseen yhteispäivystyksiin, päivystys- ja valvontaosastoille, varahenkilöstöihimme, sekä sairaankuljetukseen, myrkytystietokeskukseen sekä päivystysapuun kevät, kesä ja syyskaudelle 2023.Yhteispäivystystemme sijainnit ovat Meilahti, Malmi, Jorvi, Peijas, Lohja, Raasepori. Päivystys- ja valvontaosastomme sijaitsevat Meilahdessa (Mekpos & M2B, Hapos, Malmilla (Mapos), Jorvissa (Jopos), Peijaksessa (Pvos) ja Lohjalla. Varahenkilöstömme toimivat Meilahden, Malmin, Jorvin ja Peijas alueilla. Tämän lisäksi meillä toimii Sairaankuljetus, Myrkytystietokeskus ja Päivystysapu.

Käy katsomassa tarkemmin sivuiltamme millaista akuuttihoitotyö meillä on https://www.hus.fi/tietoa-meista/ura-husissa/hoitajaksi-husiin/tule-tekemaan-parasta-akuuttihoitotyota-kanssamme 

Tsekkaa myös video työstämme yhteispäivystyksissä sekä päivystys- ja valvontaosastoillamme https://youtu.be/WDdQ2lEaMfk tai varahenkilöstössämme https://youtu.be/H-Fr9seCmgI

Meillä arvostetaan monipuolista työ- ja harjoittelukokemusta. Meitä porukkana yhdistää kiinnostus akuuttihoitoa kohtaan, kyky kohdata ihminen eri elämäntilanteessa ja kyky sopeutua nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Odotamme sinulta näitä ominaisuuksia, sekä paineensietokykyä, kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa sekä kyky tukea akuutisti sairaita potilaita ja heidän omaisiaan. Hyvä palveluasenne on meillä kohtaamisen lähtökohta.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kaksi- tai kolmivuorotyön kehittyvissä akuuttihoidon työyksiköissä, joissa on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, laadukas perehdytys, yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, mahdollisuudet työajan joustoihin; kuten työaikapankkiin sekä Akuutin monipuoliset työhyvinvointi- ja virkistys tapahtumat, että ison HUS-yhtymän tarjoamat edut kuten työmatkaetu, virike- ja kulttuuri etu (v.2023 300e) sekä mahdollisuus edullisempiin työsuhde asuntoihin.

Palkkauksessa noudatamme Sote sopimusta. Palkka muodostuu kuukausittaisesta työnvaativuuden arvioinnin mukaisesta tehtäväkohtaisesta palkasta, palvelusvuosilisistä ja mahdollisesta henkilökohtaisesta lisästä, sekä vuorotyölisistä. Tämän lisäksi käytämme kertaluonteisista pikapalkitsemisista. Tämän hetkinen hälytyskorvauksemme on 150 €.

Esimerkkejä eri tehtävien tehtäväkohtaisesta palkasta:
Lähihoitajaopiskelija 2191,30 €/kk
Sairaanhoitajaopiskelija 2430,84–2565,89 €/kk
Lähihoitaja 2417,29–2567,24 €/kk
Sairaanhoitaja 2701–3013,79 €/kk

Työ HUS Akuutissa antaa paljon, sijaisuus tai kesätyö on usein väylä Akuuttihoidossa kehittymiseen ja työtehtäviin Akuuttihoidon kentällä. Meillä tärkeintä on hyvä meininki, työyhteisö, mahdollisuus työn- ja vapaan yhteensovittamiseen sekä mahdollisuudet kehittyä ja työskennellä laajalla akuuttihoidon kentällä monipuolisissa työtehtävissä. Näiden kautta toimimme potilaidemme parhaaksi. Työtehtäviemme sijainnit eri puolilla Uuttamaata avaavat upeita mahdollisuuksia retkeilylle, matkustelulle, kulttuurille ja monipuolisille vapaa-ajan harrastuksille.

Mitäpä sitä enempiä miettimään, laitahan hakemusta tulemaan, niin keskustellaan lisää mahdollisuuksistamme juuri sinulle!

Uusintahaku, aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Sairaanhoitaja: Laillistettu sairaanhoitaja.

Ensihoitaja: Ensihoitajan korkeakoulututkinto tai sairaanhoitajan tutkinto ja ensihoidon suuntaavat opinnot laajuudeltaan vähintään 30 op suoritettuna ensihoidon koulutusohjelmassa tai Terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on tehtävän edellyttämä ensihoidon osaaminen ja kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Lähihoitaja: Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.
Nimekesuojattu lähihoitaja.

Kesäsijaiseksi voimme palkata sairaanhoitaja- ja ensihoidon opiskelijan, kun opintopisteitä on suoritettuna 180 hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista.

Lähihoitajan kesäsijaisella tulee olla lähihoitajan opinnoista suoritettuna vähintään kaksi kolmasosaa eli 120 opintopistettä, ikää vähintään 18 vuotta sekä koulutusohjelman mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet suoritettuna.

Jos olet hoitoalan opiskelija, niin pyydämme sinua esittämään opintorekisteriotteesi, läsnäolotodistuksesi ja todistuksesi voimassa olevasta opiskeluoikeudestasi.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa
Osastonhoitaja Jarkko Koskiniemi, p. 050 427 0324, [email protected]
Ylihoitaja Veronica Renwall, p. 040 334 7327, [email protected]

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 17.07.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja, ensihoitaja, lähihoitaja ja hoitoalan opiskelija Akuutti Kesätyö

HUS
Helsinki
Uusimaa
Kesätyö, Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti