Skip to main content

Sairaanhoitaja, Espoon keskuksen kotihoito, 3 paikkaa

Tervetuloa sairaanhoitajaksi Espoon keskuksen kotihoitoon!

Espoon keskuksen kotihoito etsii kolmea sairaanhoitajaa vahvistamaan jo sitoutunutta ja ammattitaitoista sairaanhoitajajoukkoamme. Tarjoamme sinulle työtä kehittämismyönteisessä ja positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä. Kollegoiden tuki on aina saatavilla.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on kokonaisvaltaista hoitotyötä ja sen vuoksi työtehtävät vaihtelevat päivästä toiseen. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden terveydentilan seurantaa, hoidon suunnittelua sekä sairaanhoidollisia tehtäviä. Sairaanhoitajalla on merkittävä rooli hoidon laadun varmistamisessa. Sairaanhoitaja tekee pääasiassa päivätyötä arkisin, viikonloppuisin sairaanhoitajat ovat vuorollaan päivystämässä.

Sairaanhoitajan tehtävässä menestyy, kun on valmius itsenäiseen työskentelyyn ja avoin asenne. Tahtotilamme on luoda edistynyttä hoitotyötä, joten halukkuus kehittää ennakkoluulottomasti asiakastyötä on se, mitä tarvitsemme. Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, kykyä hallita kokonaisuuksia ja kehittämismyönteisyyttä. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot tukevat työuraasi kotihoidossa.

Espoon kotihoidossa on käytössä mm. Lifecare-asiakastietojärjestelmä, Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä ja RAI-arviointiohjelma.

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä ja kotihoidosta. Työssä tarvitset ajokorttia, koska työtä tehdään pitkälti asiakkaiden kotona.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävän aloittamisajankohta sopimuksen mukaan.

Tuemme koulutuksiin osallistumista ja oman ammattitaidon kehittämistä. Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työantajan henkilöstöedut.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon keskuksen kotihoito, Tuomarilantie 19 A, 2. krs, 02760 Espoo
Työaika: 114,45 h/3 viikkoa
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Lisäksi tehtävään valitulle teetetään päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-532-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Kirsi Ojanen p. 043 8254790 tai kotihoidon aluevastaava Eija Koskinen p. 050 3019647.
Työpaikan osoite: Tuomarilantie 19, 2.krs, 02760 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2758,69 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 15.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-532-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: be3e4418-e0f3-4208-a247-0047448e5df1

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti