Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Frosterus

Hei sairaanhoitaja tai alan opiskelija! Haluatko kerryttää asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa? Etsitkö työpaikkaa, jossa pääset tekemään asukaslähtöistä työtä arvojesi mukaisesti?

Haemme nyt Hoivakoti Frosterukseen sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Meillä sinun ei tarvitse olla valmis osaaja vaan pääset kehittymään tehtävässä omat kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen työsi tueksi.

Lue alta lisää ja hae osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Hoivakoti Frosterus työpaikkana

Hoivakoti Frosterus on kodinomainen, vuonna 2018 avattu hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa 34 ikäihmiselle Kärsämäen keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Frosteruksen työyhteisöön kuuluu yksikönjohtaja Pirjon lisäksi sairaanhoitajia, lähihoitajia, kodinhoitajia, keittiötyöntekijä sekä siivooja. Frosteruksen työyhteisön ehdottomia vahvuuksia ovat yhteen hiileen puhaltaminen sekä huumori, joka kantaa pitkälle - tähän porukkaan on mukava tulla!

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

Sairaanhoitajana työnkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden sairaanhoidollisen puolen hoitamisessa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä. Huomiomme tehtäväkuvassa sinun vahvuutesi ja kiinnostuksesi.

Tehtävä on toiveesi mukaan vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

      Mitä me tarjoamme sinulle? 

      Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). Huomioimme elämäntilanteesi työnkuvassa ja meillä pääset vaikuttamaan vahvasti työaikoihisi sekä kehittämään työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan.

      Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta saat mahdollisimman hyvät edellytykset tarjota asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen. Työntekijänämme pääset lisäksi hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS-palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

      Kiinnostuitko? Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

      Mikäli sinulta löytyy sairaanhoitajan tutkinto tai loppuvaiheen alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja, hygieniapassi ja kiinnostusta ikäihmisten parissa toimimiseen - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

      Jätä hakemuksesi helposti 12.6.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

      Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään yksikönjohtaja Pirjo Jussila, 050 513 1068, [email protected].

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä ja millaista on olla #töissäesperillä.

      Tutustu Hoivakoti Frosteruksen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Sairaanhoitaja, Hoivakoti Frosterus

      86710 Kärsämäki
      86710 Kärsämäki
      Vakituinen
      Alempi korkeakoulututkinto

      Julkaistu 13.06.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti