Skip to main content

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Haapahovi

Tule sairaanhoitajaksi Haapahoviin – osaamista, laatua ja tekemisen meininkiä!

 Haemme nyt Hoivakoti Haapahoviin sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa kodikkaassa tuetun asumispalvelun yksikössämme 31 asukkaalle. Hoivakoti Haapahovi on saanut rutkasti hyvää palautetta asukkaiden omaisilta ja yhteistyökumppaneilta muun muassa siitä, kuinka myönteinen ja positiivinen ilmapiiri meillä vallitsee. ”On ilo kohdata sinut” onkin mottomme! Jokainen työntekijä meillä on arvokas ja arvostettu. Saat työskennellä omalla persoonallasi ja vahvistaa omia vahvuuksiasi yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön tuella.

Tutustu kotimme arkeen lisää; Instagramissa @esperi_haapahovi ja Facebookissa Esperi Hoivakoti Haapahovi

  Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä 

  Sairaanhoitajana Haapahovissa saat toteuttaa laadukasta hoitotyötä. Työhön kuuluu asukkaiden hoivatyö, lääkehuolto, asukkaiden hoitopolun suunnittelu ja siihen osallistuminen tiiviisti oman tiimin kanssa. Työparinasi toimii yksikön toinen sairaanhoitaja, jonka kanssa teet yhteistyötä. Työyhteisömme on avoin, rehti ja rempseä. Työtä tehdään suurella sydämellä ja monipuolisella ammattitaidolla – etusijalla asukkaiden tarpeet ja hyvinvointi. 

  Tehtävään valittavalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, tartuntalain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia.

   • Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen 2-vuorotyö. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

    Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

    Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää 200€/kk. 

    Lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

      Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

      Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Metra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

      Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Puhallamme yhteen hiileen ja kannamme ammattitaitoamme ylpeänä. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Miltä kuulostaa, olisiko Haapahovi sinun tuleva työpaikkasi?

      Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 6.12. mennessä helposti linkin kautta! Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko kuulla lisää meillä työskentelystä tai tulla tutustumaan yksikköön? 

      Juttelen mielelläni tehtävästä lisää vaikka kahvikupposen äärellä! Minuun voit olla yhteydessä; yksikönpäällikkö Jaana Taipale, puh. 050-5650965, [email protected].

      Olisi ilo kohdata sinut! 

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

      Tutustu Hoivakoti Haapahovin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Sairaanhoitaja, Hoivakoti Haapahovi

      44500 Viitasaari
      44500 Viitasaari
      Vakituinen
      Alempi korkeakoulututkinto

      Julkaistu 27.11.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti