Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi

Hei sairaanhoitaja! Haluatko hyödyntää asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa? Etsitkö työpaikkaa, jossa pääset kehittämään osaamistasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden?

Haemme nyt Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmeen sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi työpaikkana

Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi on pieni ja kodikas 28-paikkainen yksikkö, joka tarjoaa lämminhenkistä ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Yksikössä on käytössä kodikkaat ja toimivat tilat, jossa vietetään yhteistä aikaa luonnon rauhassa. Kiihtelysvaaran Helmessä sinua odottaa ammattitaitoinen, sitoutunut ja yhteen hiileen puhaltava tiimi, jonka yhteisenä tavoitteena on varmistaa asukkaille onnellinen ja arvokas arki kuntouttavaa työotetta hyödyntäen.

  Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

  Sairaanhoitajana työtehtäviisi kuuluu asukkaiden hyvästä hoidosta huolehtiminen sekä hoitotyöhön osallistuminen yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat sairaanhoidolliset tehtävät, asukaslähtöinen kohtaaminen ja asukkaiden auttaminen päivän aikana, läsnäolo ja omahoitajuus, asukkaiden aktivointi arjessa sekä lääkehoidon turvallinen toteuttaminen. 

  Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! 

  Tehtävässä edellytämme

  •  sairaanhoitajan tutkintoa 
  •  voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
  • B1-tason suomen kielen taitoa 
  • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

  Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

  Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

   Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

   Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). 

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä

    Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi! 

    Jätä hakemuksesi 15.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään:  yksikönpäällikkö Päivi Veikka, 050 431 5579, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

    Tutustu Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Sairaanhoitaja, Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi

    Joensuu
    82140 Kiihtelysvaara
    Vakituinen
    Alempi korkeakoulututkinto

    Julkaistu 17.07.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti