Skip to main content

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Leinikki

Hei sairaanhoitaja! Etsitkö työtä, jossa huomioidaan vahvasti omat toiveesi työajan osalta? Haluatko hyödyntää asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Leinikkiin sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Leinikissä pääset tekemään laadukasta hoivatyötä omaan elämäntilanteeseen sopivasti. Lue alta lisää ja hae helposti linkin kautta! 

Hoivakoti Leinikki työpaikkana

Hoivakoti Leinikki on keväällä 2020 avattu lämminhenkinen ja kodinomainen yksikkö, joka tarjoaa asumispalveluita ikäihmisille Muhoksella. Leinikissä pääset tekemään asukaslähtöistä ja laadukasta hoivatyötä osana vakiintunutta, osaavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Yhteisesti tärkeää kaikille Leinikissä on tehdä laadukasta hoivatyötä hyvässä ympäristössä, johon jokainen voi osaltaan vaikuttaa - tervetuloa mukaan!

"Leinikin tiimissä puhalletaan yhteen hiileen kunnioittaen kaikkia tiimin jäseniä. Meillä näkyy asukaslähtöinen työote, mikä luo puitteet asukkaillemme elää itsensä näköistä elämää. Teemme työtä koko sydämellä ja haluamme tuottaa yksikössämme laadukasta hoitoa." - Teija Paavola, Leinikin yksikönpäällikkö.

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä 

Sairaanhoitajana työnkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden sairaanhoidollisen puolen hoitamisessa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä. Huomioimme tehtävänkuvassa myös vahvasti omat ammatilliset kiinnostuksen kohteesi sekä vahvuutesi.

Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä arkisin. Huomioimme työajassa vahvasti omat toiveesi ja voit tehdä esim. lyhennettyä työviikkoa sopimuksen mukaan. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia myös erikseen kanssasi!

Palkka 

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle yksikkökohtaista saatavuuslisää 102€/kk vuoden 2023 loppuun asti (huom. osa-aikaisille työntekijöille maksamme lisän suhteessa työaikaan).

Lisäksi maksamme sinulle vakituisena työntekijänä 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€). 

  Mitä me tarjoamme sinulle? 

  Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). Huomioimme elämäntilanteesi työnkuvassa ja meillä pääset vaikuttamaan vahvasti työaikoihisi sekä kehittämään työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan.

  Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta saat mahdollisimman hyvät edellytykset tarjota asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen. Työntekijänämme pääset lisäksi hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS-palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.

  Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

  Mikäli sinulla on sairaanhoitajan tutkinto, lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

  Jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta 12.6.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

  Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Teija Paavola, puh. 046 923 4874, [email protected]

  Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

  Tutustu Hoivakoti Leinikin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Sairaanhoitaja, Hoivakoti Leinikki

  91500 Muhos
  91500 Muhos
  Vakituinen
  Alempi korkeakoulututkinto

  Julkaistu 26.05.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti