Skip to main content

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Paavo

Hei sairaanhoitaja! Haluatko päästä kehittämään asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa? Etsitkö työtä, jossa huomioidaan vahvasti toiveesi työaikojen suhteen?

Haemme nyt Hoivakoti Paavoon sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, päivätyöhön tai 2-vuorotyöhön. 

Tarjoamme sinulle työn osana ammattitaitoista henkilökuntaa, jonka kanssa pääset kehittämään omaa työnkuvaasi kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Paavo työpaikkana

Hoivakoti Paavo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille Saarijärvellä. Hoivakodissa on yhteensä 30 asukaspaikkaa, kahdessa erillisessä 15-paikkaisessa ryhmäkodissa. Paavo on viihtyisä ja kodinomainen hoivakoti, jossa niin asukkaat kuin työntekijätkin viihtyvät.

Hoivakoti Paavossa asukkaille luodaan kodikas ja virikkeellinen arki hoitajien omaa persoonaa ja vahvuuksia hyödyntäen. Huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista sekä työssä viihtyvyydestä ja kehitämme jatkuvasti toimintaa yhdessä. Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_paavo

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä 

Sairaanhoitajana työnkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden sairaanhoidollisen puolen hoitamisessa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Meillä sinun ei tarvitse olla valmis osaaja vaan pääset kehittymään tehtävässä omat kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen työsi tueksi. Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä tai 2-vuorotyötä toiveesi mukaan. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

Palkka

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrybonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

  Mitä me tarjoamme sinulle? 

  Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). Huomioimme elämäntilanteesi työnkuvassa ja meillä pääset vaikuttamaan vahvasti työaikoihisi sekä kehittämään työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan.

  Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta saat mahdollisimman hyvät edellytykset tarjota asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen. Työntekijänämme pääset lisäksi hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS-palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.

  Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

  Mikäli sinulla on sairaanhoitajan tutkinto tai olet loppuvaiheen alan opiskelija, jolla on tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

  Jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta 9.6.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

  Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään vs. yksikönpäällikkö Katri Muittari, 050 598 3848, [email protected].

  Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

  Tutustu Hoivakoti Paavon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Sairaanhoitaja, Hoivakoti Paavo

  43100 Saarijärvi
  43100 Saarijärvi
  Vakituinen
  Alempi korkeakoulututkinto

  Julkaistu 02.06.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti