Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Paavo

Hei sairaanhoitaja! Etsitkö työtä, jossa on aikaa aidoille kohtaamisille asukkaiden kanssa sekä mahdollisuus tehdä työtä asukaslähtöisesti?

Haemme nyt Hoivakoti Paavoon sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Paavo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille Saarijärvellä. Hoivakodissa on yhteensä 30 asukaspaikkaa, kahdessa erillisessä 15-paikkaisessa ryhmäkodissa. Paavo on viihtyisä ja kodinomainen hoivakoti, jossa niin asukkaat kuin työntekijätkin viihtyvät. Asukkaille luodaan kodikas ja virikkeellinen arki hoitajien omaa persoonaa ja vahvuuksia hyödyntäen. Huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista sekä työssä viihtyvyydestä ja kehitämme jatkuvasti toimintaa yhdessä. 

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_paavo

  Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

  Sairaanhoitajana työnkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden sairaanhoidollisen puolen hoitamisessa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä. 

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi.

   • Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä tai päivätyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

   Palkka

   Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti yksikkökohtaista lisää sairaanhoitajan tehtävässä 200€/kk. 

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

     Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

     Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä. 

     Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 30.11. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Katri Muittari, 050 598 3848, [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Tutustu Hoivakoti Paavon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Sairaanhoitaja, Hoivakoti Paavo

     43100 Saarijärvi
     43100 Saarijärvi
     Kokopäiväinen

     Julkaistu 24.11.2023

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €

     Samankaltaisia työpaikkoja

     Eezy Henkilöstöpalvelut
     Pohjois-Pohjanmaa
     Barona Rakennus
     Helsinki
     Eezy Henkilöstöpalvelut
     Turku
     Eezy Henkilöstöpalvelut
     Uusimaa
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti