Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja, Hoivapalvelukeskus Tilkka

Hei sairaanhoitaja! Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa? 

Haemme nyt Hoivapalvelukeskus Tilkkaan sairaanhoitajaa sijaisuuteen kesäkuuhun 2024 asti. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi helposti! 

Hoivapalvelukeskus Tilkka työpaikkana

Hoivapalvelukeskus Tilkka koostuu pienryhmäkodeista, joissa asuu sekä kevyempää, että vaativampaa hoitoa tarvitsevia ikäihmisiä. Sinua me tarvitsemme takaamaan asukkaillemme turvallisen ja mielekkään arjen, sekä tuomaan omaa ammattitaitoasi Tilkan toiminnan kehittymisen tueksi.

Olemme rakentamassa rohkeasti uutta ja onnellisempaa arkea asukkaillemme ja meillä olisi ilo saada sinut mukaan joukkoomme. Meillä työskentelee moniammatillinen työyhteisö, joka koostuu niin hoitohenkilökunnasta, avustavista työntekijöistä, virikeohjaajista, fysioterapeutista, tiimiesimiehistä sekä yksikön johtajasta.

Tiimiesimies toimii lähiesimiehenäsi pienryhmäkodissa, hän kuuntelee ja tukee sinua työssäsi. Tilkan johtaja kehittää rakentavasti asukkaiden laadukasta arkea yhdessä henkilöstön kanssa. Meillä on selkeät toimintaohjeet, annamme palautetta toisillemme ja kehitämme yhdessä.

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

Työtehtäviisi kuuluu asukkaiden hyvästä hoidosta huolehtiminen sekä hoitotyöhön osallistuminen yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat sairaanhoidolliset tehtävät, asukaslähtöinen kohtaaminen ja asukkaiden auttaminen päivän aikana, läsnäolo ja omahoitajuus, asukkaiden aktivointi arjessa sekä lääkehoidon turvallinen toteuttaminen.

Jokainen työpäiväsi on erilainen ja pystyt kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä omahoitajuutta. Meillä saat olla oma itsesi ja voit käyttää omaa luovuuttasi ja osaamistasi arjen haasteissa. Työyhteisömme kehittää toimintaa yhdessä ja meillä saat tuoda omia ideoita rohkeasti esille.

  • Tehtävä on sijaisuus 31.5.2024 asti. Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on 2-vuorotyötä, painottuen arkiaamuihin.

Palkka:

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti saatavuuslisää 200€/kk.

Miksi Tilkkaan hoitajaksi?

Huolehdimme perehdytyksestäsi, pääset vaikuttamaan Tilkan kehitystoimenpiteisiin (mm. aistihuoneen perustamiseen), tuemme ammatillista kehittymistäsi esimerkiksi validaatio- tai saattohoitokoulutuksen kautta, ja olet luonnollisesti oikeutettu Esperin henkilöstöetuihin (mm. työterveyshuolto, virike-etu, Elixia online training -palvelu, alennukset mm. ravintola- ja liikuntapalveluista). Sinulla on käytössäsi Tilkan kuntosali. 

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Mikäli sinulta löytyy sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain  mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

    Hae tehtävää 19.2. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtäviin löytyy.

    Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja antaa Tilkan yksikönjohtaja Riitta Jääskeläinen, 050 5949359, [email protected]

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

      Tutustu Hoivapalvelukeskus Tilkan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Sairaanhoitaja, Hoivapalvelukeskus Tilkka

      Helsinki
      Kokopäiväinen
      Alempi korkeakoulututkinto

      Julkaistu 20.02.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti