Skip to main content

Sairaanhoitaja (ID 9445)

Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen niin tervetuloa Etevaan!

Haemme SAIRAANHOITAJAA Keravan asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yksikkö ja tehtävä tulevat siirtymään osaksi Vantaa-Kerava hyvinvointialueen toimintaa 1.1.2023 alkaen.

Työssäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden tarvitsemaa tukea yhteistyössä moniammatillisen verkoston kanssa sekä tukemaan ja varmistamaan lääkehoidon osaamista alueen yksiköissä. Noudatamme jaksotyöaikaa. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Voit olla uusi kehitysvamma-alalla tai jo kokenut osaaja. Ilahdumme kuitenkin kehitysvamma-alan kokemuksesta ja siitä, jos sinulle on mielenterveys- ja autismityö jo tuttua.

Tarjoamme mukavan työporukan sekä hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillisuus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista suojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen SOTE-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Toni Ikonen, puh. 040 304 7641 (Kerava 6).

Hakuaika on 30.11. - 14.12.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT sairaanhoitaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Toni Ikonen, puh. 040 304 7641 (Kerava 6)
Työpaikan osoite: 04200 KERAVA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 14.12.2022 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 30.11. - 14.12.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty: 30.11.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11730609

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja (ID 9445)

Kerava
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti