Skip to main content

Sairaanhoitaja Jatkuva haku Jorvin sairaala

Jorvin sairaala on virkeä 24/7 päivystävä sairaala Espoossa. Jorvissa sinulla on mahdollisuus työskennellä usealla eri hoitotyön alueella. Haemme sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin kirurgian ja medisiinisen palvelun yksiköihin. 

 

Jorvin sairaalan kirurgian ja medisiiniset yksiköt ovat:   

  • Vatsaelinkirurgian osastot K6/K7, K5
  • Sisätautien osastot S6, S4
  • Sydänosasto S7
  • Keuhko-osasto Keu5
  • Tukielin- ja plastiikkakirurgian osasto K3/K4
  • Kirurgian poliklinikka
  • Yhteispoliklinikka

 

KEITÄ ME OIKEASTAAN OLEMME

Vatsaelinkirurgisella uudistuvalla yhdysosastolla K6/K7 hoidetaan keskitetysti elektiivisiä suolistosyöpää ja Crohnin tautia sairastavia potilaita, endokrinologisia ja lihavuuskirurgisia potilaita sekä tyrä- ja sappileikkaukseen ja erilaisiin tutkimuksiin tulevia potilaita. Vatsaelinkirurgiset päivystyspotilaat, kuten maha-suolikanavan verenvuodot, haimatulehdukset, sappiperäiset vaivat, suolitukokset sekä selvittelyä ja diagnosointia vaativat vatsakipupotilaat, hoidamme osastolla K5.

Tukielin- ja plastiikkakirurgian osastolla K4/K3 hoidetaan erikoissairaanhoitoa vaativia elektiivisiä ja päivystyksellisiä ortopedisiä, traumatologisia tai plastiikkakirurgisia potilaita. Ortopedinen ja traumatologinen toiminta on luonteeltaan päivystyksellistä, kuten erilaiset olkaluu-, ranne-, lonkka-, nilkka- ja sarjakylkiluumurtumapotilaat. Hoitotyössä korostuu hyvä kivunhoito. Elektiivistä toimintaa ovat selkäleikkauspotilaat. Plastiikkakirurgisessa toiminnassa yleisimpiä ovat ihonsiirreleikkaukset, kuten melanooma, painehaava-korjausleikkaukset ja rinnan rekonstruktioleikkaukset. Hoitotyössä korostuu haavanhoidon eri menetelmät.

Sisätautien vuodeosastoilla S6 ja S4 hoidetaan akuutisti sairastuneita yleissisätautien potilaita, jotka tulevat osastolle pääsääntöisesti päivystyksestä. Pääasialliset hoitoon tulon syyt ovat äkillisiä tulehdussairaudet kuten keuhkokuume tai verenmyrkytys, munuaisten vajaatoiminta, syöpää sairastavat potilaat ja päihdepotilaat.

Sydänosastolla S7 keskitytään erikoissairaanhoitoa vaativien sydänpotilaiden hoitoon kuten äkillinen sepelvaltimotauti, pahentunut sydämen vajaatoiminta ja erilaiset rytmihäiriöt. Osaston toiminnan luonne on päivystyksellinen ja osastolla on käytettävissä telemetri- ja monitoriseuranta potilaille. Osastolla hoidetaan myös sydänpotilaiden sairaalahoitoa vaativat sisätautien ongelmat.

Keuhko-osastolla Keu5 keskitytään erikoissairaanhoitoa vaativien keuhkosairautta sairastavien potilaiden hoitoon. Pääasialliset hoitoon tulon syyt ovat mm. COPD, keuhkokuume, pneumothorax ja keuhkosyöpä. Keu5 hoitaa alueensa tuberkuloosipotilaat. Yksikössä hoidetaan myös COVID-19 potilaita.

Kirurgian poliklinikalla hoidetaan vatsaelinkirurgian, endokriinisen kirurgian ja plastiikkakirurgian potilasryhmiä. Sairaanhoitajana toimit työtehtävässä itsenäisesti potilaan kirurgisen hoidon suunnittelussa, ja sinulla on moniammatillinen tiimi tukenasi. Työtehtäviin kuuluu potilaiden leikkauskelpoisuuden arviointi, neuvonta ja ohjaus sekä pientoimenpiteissä avustaminen.

Yhteispoliklinikka on ajanvarauspoliklinikka, joka on avoinna arkisin klo 8–16. Yhteispoliklinikalla toimii erikoisaloina kardiologia, endokrinologia, reumataudit, infektiosairaudet, yleissisätaudit, gastroenterologia, keuhkosairaudet ja neurologia.

 

Millaista meillä Jorvissa on?

Vuodeosastoilla työ on kolmivuorotyötä. Poliklinikoilla on päivätyö. Pyrimme huomiomaan työntekijöidemme yksilölliset elämäntilanteet ja tuemme joustavasti työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista. Myös osa-aikatyö on mahdollista. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja toivomme erilaisia hakijoita erilaisista taustoista. Perehdytämme sinut yksilöllisesti ja perehdytyksesi tukena ovat opetushoitaja, kollegat, apulaisosastonhoitaja ja osastonhoitaja.

Sairaanhoidon opiskelijana sinulla on mahdollisuus suorittaa halutessasi rajatut iv-lääkehoidon luvat - kysy tästäkin lisää. Onnistumisen kannalta kaikkein tärkeintä on sinun oma motivaatiosi. Arvostamme avoimuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityötaitoja. 

Työhyvinvointiasi tukevat työyksiköiden erilaiset työhyvinvointiohjelmat ja tilaisuudet sekä HUSin tarjoamat työsuhde-edut, kuten ePassi (vuonna 2024–300 €), henkilöstölle vuokrattavat loma-asunnot sekä liikunta- ja hyvinvointiyritysten henkilökunta-alennuksia. Jorvin sairaalassa on edullinen pysäköinti (16 €/kk) ja pysäköintitilaa on riittävästi. Sairaalan läheisyydessä on työsuhdeasuntoja ja päiväkoti 3–6-vuotiaille lapsille.    

 

Millaista työntekijää haemme?

Edellytämme tehtävään vaadittavaa tutkintoa: laillistettu sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai ensihoitaja tai näiden alojen opiskelija.

Sairaanhoitajan sijaisuuteen voimme palkata sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, ja ensihoitajaopiskelijan (amk), kun opintopisteitä on suoritettu yli 140 ennen sijaisuuden aloittamista ja olet työssäolohetkellä kirjautuneena ammattikorkeakouluun. Lääkehoidon perusopinnot ja lääkelaskutentit tulee olla hyväksytysti suoritettu. Voimassa oleva opintorekisteriote ja läsnäolotodistus on esitettävä ennen työsuhteen alkua.

Tehtävässä tarvitaan myös lääkeaineopin ja -laskennan hyvää hallintaa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää henkistä ja fyysistä kuntoa. Työskentelemme pääasiassa suomen kielellä, joten sairaanhoitajan tehtävässä tarvitaan suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksikössä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

 

Laillistetun sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai ensihoitajan tehtäväkohtainen peruspalkka on 2865,01 €/kk ja tähän lisäksi mahdolliset kokemus- ja vuorotyölisät. Palkkaus määräytyy työn vaativuuden ja tehtäväkuvan mukaisesti. 

 

Terveydenhoitoalan AMK- opiskelijoiden palkka määräytyy opintopisteiden mukaan: 

140 - 179 op 2578,51 €/kk + vuorotyölisät 

Yli 180 op 2721,76 €/kk + vuorotyölisät 

 

Liitäthän hakemukseen kuvauksen osaamisesta, kuten työharjoittelukokemus tai muu työkokemus ja opintopisteet. 

 

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää. Sijaisuuksien tarve vaihtelee yksiköissä tilanteen mukaan. 

Suunnittelija – Rekrytoija Sirpa Valtanen

jorvi.rekrytointi@ hus.fi

040 628 2323

HUS – vaikuttavinta hoitoa
https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Me Vatsakeskuksen ammattilaiset hoidamme vatsan alueen, verisuonten, virtsa- ja sukuelinten sekä umpirauhasten ja aineenvaihdunnan sairauksia HUSissa. Erikoisalaamme ovat elinsiirto- ja maksakirurgia, endokrinologia ja endokriininen kirurgia, gastroenterologia, nefrologia, urologia, vatsaelinkirurgia ja verisuonikirurgia. Vastaamme valtakunnallisesti aikuispotilaiden munuaisten-, maksan-, haiman- ja ohutsuolen siirroista. Yksiköihimme lähetetään myös muita vaativan erityistason potilaita koko Suomen alueelta. Yksikkömme toimivat Meilahden torni- ja kolmiosairaaloissa, Kirurgisessa sairaalassa sekä Jorvin ja Peijaksen sairaaloissa.

Hae ennen 31.12.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja Jatkuva haku Jorvin sairaala

HUS
Espoo
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti