Skip to main content

Sairaanhoitaja Kehitysvammapsykiatria

Kiinnostaisiko sinua työskennellä kehitysvammalääketieteen parissa, osana tiivistä moniammatillista työyhteisöä? Haluaisitko olla mukana kehittämässä uudenlaista kehitysvammapsykiatrista hoitoa?

HUS Kehitysvammapsykiatrian Lahden osastoilla tarjotaan kriisi-, intensiivi- ja kuntoutusjaksoja henkilöille, jotka tarvitsevat erityistä apua ja tukea kehitysvammaisuutensa tai erityisvaikeuksiensa arvioinnissa, diagnosoinnissa tai kuntoutuksessa silloin, kun peruspalvelut eivät riitä.

Osastolla ratkotaan muun muassa potilaiden diagnostiikkaan, haastavaan käyttäytymiseen, vuorovaikutukseen ja lääkitykseen liittyviä pulmia. Tässä tehtävässä pääset työryhmän mukana pohtimaan diagnostisten kriteerien täyttymistä, laatimaan erilaisia arvioita, kokeilemaan ja luomaan erilaisia toimintamalleja haastavasti käyttäytyvien potilaiden arkeen. Työssä pääset kohtaamaan hyvin erilaisia potilaita ja haastamaan omaa osaamistasi.

Etsimme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen HUS Lahden kehitysvammapsykiatrian osastolle Lahteen. Toivomme että voit aloittaa tehtävässä 5.6. tai sopimuksen mukaan.

Vaativat kehitysvammahuollon palvelut ovat siirtyneet vuoden 2023 alusta osaksi HUS-yhtymää. Terveydenhuollon toimintaympäristön muutokset haastavat meitä tarkastelemaan toimintamallejamme ja mahdollistavat uudenlaisen toiminnan kehittämistä osana erikoissairaanhoitoa.

Työssä vaativien potilaiden kanssa tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä asiakaslähtöistä ja rohkeaa työotetta. Työssäsi tarvitset erityisosaamista puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointimenetelmien käytöstä sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä. Eduksi on, jos olet jo kokenut osaaja, mutta voit olla myös uusi kehitysvamma-alalla.

Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme mahdollisuuden vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka. Tarjoamme ePassilla liikunta- ja kulttuurietuja. Jatkokoulutusmahdollisuudet tukevat hyvin osaamisesi päivittämistä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2784,54 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

HUSissa olet elämäntyössä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja haastattelemme hakijoita hakuprosessin aikana. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Annemari Haukka, p. 040 304 8103 ([email protected])

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 26.06.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja Kehitysvammapsykiatria

HUS
Lahti
Päijät-Häme
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti