Skip to main content

Sairaanhoitaja kesäsijaisuuteen, Hoivakoti Lauttalampi

Hei sairaanhoitaja tai loppuvaiheen alan opiskelija! Haluatko päästä kerryttämään asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Lauttalampeen sairaanhoitajaa kesäsijaisuuteen 30.8. asti. Tarjoamme sinulle joustavan työn, jossa pääset kerryttämään osaamistasi lämminhenkisen työyhteisön parissa.

Lue lisää alta ja hae helposti linkin kautta!

Hoivakoti Lauttalampi työpaikkana

Hoivakoti Lauttalampi on lämminhenkinen yksikkö Kuusamon keskustan läheisyydessä, joka tarjoaa kodin ikäihmisille. Asukkaiden hyvinvoinnista vastaa ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Hoivakodin toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen, jossa asukkaat otetaan mukaan kodin askareisiin, heidän toimintakykynsä ja vireystilansa huomioon ottaen.

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä 

Sairaanhoitajana työnkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden sairaanhoidollisen puolen hoitamisessa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä. Meillä sinun ei tarvitse olla valmis osaaja vaan pääset kehittymään tehtävässä omat kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen työsi tueksi.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 30.8.2023 asti ja työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde alkaa kesäkuussa sopimuksen mukaan!

Palkka

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 300€ kesäbonuksen (150€ työsuhteen alussa ja 150€ työsuhteen lopussa).

    Mitä me tarjoamme sinulle? 

    Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. 

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

    Mikäli sinulla on sairaanhoitajan tutkinto tai vähintään 2/3 opinnoista suoritettuna, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja, hygieniapassi ja olet kiinnostunut ikäihmisten parissa toimimisesta - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

    Hae tehtävää helposti linkin kautta 12.6.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

    Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Satu Söderström, 050 342 4268, [email protected].

    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

    Tutustu Hoivakoti Lauttalammen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Sairaanhoitaja kesäsijaisuuteen, Hoivakoti Lauttalampi

    Kuusamo
    Määräaikainen ja projektityö
    Alempi korkeakoulututkinto

    Julkaistu 13.06.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti