Skip to main content

Sairaanhoitaja, kesätyö, Espoon sairaala

Tervetuloa Espoon sairaalan Resurssikeskukseen sairaanhoitajaksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn varahenkilöstössä sairaalan eri yksiköissä!

Espoon sairaalan Resurssikeskus palvelee Espoon sairaalan kaikkia osastotoimintoja sekä polikliinisiä ja kotiinvietäviä palveluita. Tavoitteenamme on turvata osaava henkilöstö yksiköiden äkillisiin henkilöstöpuutoksiin.

Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista tiimiämme ja vastaat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntoutumista edistävän työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Varahenkilöstöltä edellytetään joustavuutta työskennellä erilaisissa tiimeissä, halua oppia uutta ja kehittää toimintaa yhteistyössä sairaalan ammattilaisten kanssa.

Varahenkilöstötyöskentely tarjoaa mahdollisuuden laajaan ammatilliseen kehittymiseen sairaalan eri toimintojen sisällä, sillä työskentelykenttänä sairaala kattaa useita eri osaamisalueita. Pääset työskentelemään mm. akuutin geriatrian, ortopedian, neurologian, psykogeriatrian sekä saatto- ja palliatiivisen hoidon erikoisalueilla.

Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut työhön sairaalan eri yksiköihin sekä työssä käytettäviin järjestelmiin.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Työaika: 114h 45min / 3vko, kaksivuorotyö
Tehtävä on määräaikainen.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Tehtävän aloitus- ja lopetusajankohdasta on mahdollista sopia yhdessä tehtävään valitun kanssa.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja. Sairaanhoitajaopiskelija voi toimia määräaikaisessa sairaanhoitajan tehtävässä, kun hän on suorittanut vähintään 140 op ja ohjatut harjoittelut hyväksytysti. Lisäksi edellytetään hyväksytyt opinto-ohjelman mukaiset lääkehoidon opinnot.

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai lääkehoitoluvan suorittamista hyväksytysti viimeistään koeaikana.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Lisäksi tehtävään valitulle teetetään päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä aikaisempaa kokemusta sairaalatyöskentelystä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-82-22/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Pirkko-Liisa Törmänen, [email protected], puh. 0438270240, arkisin klo 9-14
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Palkka: 2758,69 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Kesätyö
Hakuaika päättyy: 29.05.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-82-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 09.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 7ea851af-fa71-458b-83cf-5c97763740d1

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti