Skip to main content

Sairaanhoitaja, kesätyö, Kirkkonummen kotisairaala

Tervetuloa sairaanhoitajaksi kotisairaalaan Kirkkonummelle!

Kirkkonummen kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa ympärivuorokautisesti 8 sairaanhoitajan ja lääkärin voimin. Kaipaamme tiimiimme kesäksi vahvistusta, joten tässä on uusia ammatillisia haasteita haluavalle sairaanhoitajalle hyvä mahdollisuus työskennellä työyhteisössä, jossa on hyvä henki! Tarjolla on kesäsijaisuudet ajalla 12.6.- 1.10.2023. Työjakson pituudesta tai työaikaprosentista voimme sopia erikseen. Mahdollistamme työjakson aikana pienen tauon sitä halutessasi.

Kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona Kirkkonummen alueella ympärivuorokautisesti. Kotisairaalan keskeisimmät potilasryhmät ovat suonensisäistä lääkehoitoa saavat infektiopotilaat sekä oireenmukaista ja saattohoitoa saavat potilaat. Kotisairaalassa toteutetaan lääkehoitoa tavallisen i.v.-tien lisäksi vaativien lääkkeenantoreittien, kuten CVK:n ja portin kautta. Näihin kotisairaalassa saa erillisen koulutuksen. Järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen ja esihenkilön tuen.

Työ on 3-vuorotyötä, mutta voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Jos kiinnostuit, voit soitellakin ja kysellä lisää, vastaamme mielellämme!

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Lisäksi tehtävään valitulle teetetään päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Edellytämme myös ajokorttia ja ajotaitoa sekä voimassa olevaa LOVE-koulutukseen perustuvaa i.v.-lääkelupaa. HUSin i.v.-lupa voidaan muuntaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen luvaksi. Mahdollistamme myös i.v.-luvan suorittamisen ennen työsuhteen alkua tai perehdytyksen aikana.

Työpaikan nimi ja osoite: Kotisairaala, Jokiniityntie 2, 02400 Kirkkonummi
Työaika: 114h, 45min / 3 viikkoa, 3-vuorotyö
Tehtävä on määräaikainen.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-659-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Susanna Vanhanen puh 050 3382509
Työpaikan osoite: Jokiniityntie 2, 02400 Kirkkonummi
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2855,26 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 09.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-659-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 53874049-60ce-4002-a930-a21916367068

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti