Skip to main content

Sairaanhoitaja, Koti Omenapuu

Hei sairaanhoitaja  Haluatko toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana mielenterveyskuntoutujien parissa?

Haemme nyt Koti Omenapuuhun sairaanhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen- lue alta lisää ja hae vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Koti Omenapuu työpaikkana

Ensin vähän meistä! Koti Omenapuu tarjoaa ympärivuorokautista, yksilöllistä huolenpitoa mielenterveyskuntoutujille, jotka eivät itse selviydy arjessa. Omenapuussa on yhteensä 44 asukaspaikkaa ja asumisyksikkömme sijaitsee Meri-Porissa luonnonkauniissa ympäristössä

Omenapuussa työskennellään kuntouttavan työotteen periaatteita noudattaen. Osallistamme asukkaitamme yksikön arjen askareisiin omien voimavarojensa mukaisesti. Meillä sinua odottaa osaava, lämminhenkinen työyhteisö, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä. Tutustu meidän yksikköömme tästä ❤

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

Sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluu mm. yksikön lääkehuollosta vastaaminen, päivittäinen asiakkaiden ohjaus, asiakkaiden voinnin seuranta ja asiakkaiden tukeminen arjen askareissa. Työhösi kuuluu myös asiakkaiden yksilökohtaista palveluohjausta sekä kuntoutumisen tukemista.

Saat käyttää omaa luovuuttasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön, jotta arkeen tulee monipuolisuutta niin sinulle kuin asiakkaille. Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Aloitus heti tai mahdollisimman pian sopimuksen mukaan

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

    Mitä me tarjoamme sinulle? 

    • Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta. 
    • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. 
    • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.
    • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

    Haluamme kuulla sinusta lisää, mikäli sinulla on:

    • sairaanhoitajan tutkinto 
    • psykiatrisen hoidon osaamista tai suuntautumista mielenterveys- ja päihdetyöhön
    • itsenäinen ja rohkea työote
    • voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilainmukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi

    Hae tehtävää 12.4. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mitä suotta odottelemaan – sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät

    Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Satu Kalliokoski, puh. 050 468 9896, [email protected].

    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.
    Tutustu Koti Omenapuun toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Sairaanhoitaja, Koti Omenapuu

    Pori
    Kokopäiväinen

    Julkaistu 13.04.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti