Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja, Koti Ventusranta

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä päihde- ja mielenterveyskuntoutujien parissa?

Haemme nyt Koti Ventusrantaan sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Koti Ventusranta työpaikkana

Koti Ventusranta tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Kruunupyyssä. Meillä on yhteensä 16 asiakaspaikkaa. Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_ventusranta.

Työskentelemme toipumisorientaation mukaisesti ja käytämme Green care -luontoavusteista toimintaa kuntoutusmenetelmänä. Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus syventyä MIELI-toipumisorientaation mukaiseen toimintaan ja kartuttaa osaamistasi tai vahvistaa sitä entisestään. Tutustu MIELI-toipumisorientaatioon täältä.

  Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

  Sairaanhoitajana vastaat yksikkömme sairaanhoidollisista tehtävistä ja varmistat lääkehoidon asianmukaisen hallinnan. Osallistut aktiivisesti monipuolisiin ohjaus- ja hoitotehtäviin, suunnittelet ja toteutat yksilöllisiä tukitoimia ja kuntouttavia aktiviteetteja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asukkaiden läheisten ja moniammatillisen tiimin kanssa varmistaaksesi asiakkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja kuntoutumisen.

  Tehtävä on vakituinen ja työ on pääsääntöisesti arkena tapahtuvaa 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

  Tehtävässä edellytämme

  • sairaanhoitajan tutkinto, voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja B1-tason suomen kielen taitoa
  • katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä. 

   Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

   Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

   Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

   Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto ja tarjoamme laajasti myös muita koulutuksia mm. mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusosaamisen vahvistamisen ja neuropsykiatrisen osaamisen saralla.

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

    Jätä hakemuksesi 23.6. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Pauliina Hansen puh. 050 428 5795, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

    Tutustu Koti Ventusrannan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Sairaanhoitaja, Koti Ventusranta

    68500 Kruunupyy
    Vakituinen
    Alempi korkeakoulututkinto

    Julkaistu 01.07.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti