Skip to main content

Sairaanhoitaja, Kotisairaala, Espoo

Sairaanhoitaja, tule tiimiimme!
Kotisairaalassa on parasta hyvä perehdytys ja mahtava porukka sekä yhteisöllisen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa myös oman elämän suunnittelemisen. Haluamme tehdä työmme hyvin, johon antaa mahdollisuuden vakioidut toimintamallit. Kotisairaalassa voit luottaa työkaverin osaamiseen.

Kaipaamme tiimiimme vahvistusta, joten tässä on uusia ammatillisia haasteita haluavalle sairaanhoitajalle hyvä mahdollisuus työskennellä kehittämishenkisessä työyhteisössä. Tiimiimme kuuluu sairaanhoitajia ja lääkäreitä sekä osastonsihteeri. Tarjolla on sijaisuus 12.6.2023-14.1.2024. Tehtävässä menestyminen mahdollistaa työsuhteen jatkumisen. Myös työaikaprosentista voimme sopia yhdessä.

Kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona Espoon ja Kauniaisten alueella ympärivuorokautisesti. Kotisairaalan keskeisimmät potilasryhmät ovat suonensisäistä lääkehoitoa saavat infektiopotilaat sekä oireenmukaista ja saattohoitoa saavat potilaat. Kotisairaalassa toteutetaan lääkehoitoa tavallisen i.v.-tien lisäksi vaativien lääkkeenantoreittien, kuten CVK:n ja portin kautta. Näihin kotisairaalassa saa erillisen koulutuksen. Kotisairaalan yhteydessä toimii myös infuusiopoliklinikka, palliatiivinen poliklinikka, liikkuva sairaala LiiSa ja viikonloppuisin haavapoliklinikka. Näissä työskentelyyn edetään erillisen perehtymisen kautta. Järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen oman tutorin ja esihenkilön tuen.

Työ on 3-vuorotyötä, mutta voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Jos kiinnostuit, voit soitellakin ja kysellä lisää, vastaamme mielellämme!

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.
Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Edellytämme myös ajokorttia ja ajotaitoa sekä voimassa olevaa LOVE-koulutukseen perustuvaa i.v.-lääkelupaa. HUSin i.v.-lupa voidaan muuntaa hyvinvointialueen luvaksi. Mahdollistamme myös i.v.-luvan suorittamisen ennen työsuhteen alkua tai perehdytyksen aikana.

Työpaikan nimi ja osoite: Kotisairaala, Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Työaika: 114h, 45min / 3 viikkoa
Tehtävä on määräaikainen.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.
Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-663-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Susanna Vanhanen puh 050 3382509
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2758,69 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 09.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-663-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6cca353e-4fe8-4b31-8676-0dd1c8b1210d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti