Skip to main content

Sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoitotyön opiskelija Psykoosit ja oikeuspsykiatria Kesätyö

Mitä meinaat duunaa ens kesänä? Tule tekemään monipuolista psykiatrista hoitotyötä Ohkolan sairaalaan!

Ohkolan sairaalassa, osana HUS Psykiatrian psykoosisairauksien ja oikeuspsykiatrian linjaa, on kuusi tehostetun osastohoidon ja oikeuspsykiatrian osastoa sekä asumisvalmennusyksikkö. Osastoillamme tutkitaan, hoidetaan ja kuntoutetaan psykoosi- ja oikeuspsykiatrisia potilaita hoidon eri vaiheissa sekä tehdään mielentilatutkimuksia.

Haemme eri pituisiin sijaisuuksiin lähi- ja mielenterveyshoitajia, sairaanhoitajia ja hoitoalan opiskelijoita. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, mukavan luonnonläheisen työympäristön, mahdollisuuden kuntosalin käyttöön ja ilmaisen pysäköinnin. Kesätyönkin aikana voit osallistua työnantajan järjestämiin koulutuksiin ja järjestämme kesätyöntekijöille esimerkiksi Mapa -koulutusta. Työ on kolmivuorotyötä ja työvuoroihin pääset itse vaikuttamaan.

Pääset kanssamme osaksi moniammatillista työryhmää työskentelemään rinnakkain eri ammattilaisten, muun muassa lääkäreiden, psykologien, sosiaalityöntekijöiden, terapeuttien ja ohjaajien, kanssa. Oman tiimisi lisäksi tukenasi on läsnä oleva esihenkilö. Meillä on mukava työilmapiiri ja haluamme ottaa uudet työntekijät osaksi porukkaa siten, että he haluavat jäädä tai palata meille töihin.

Huolehdimme osastoillamme työ- ja potilasturvallisuudesta tarkasti ja toimimme Safewards -mallin mukaisesti. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta ja halua oppia uutta. Arvostamme myös erilaista osaamista, jonka voit tuoda mukanasi.

Lue lisää Ohkolan sairaalan tehostetun osastohoidon ja oikeuspsykiatrian (TEOPSY) yksiköstämme: Kellokosken sairaala HUS https://www.hus.fi/potilaalle/sairaalat-ja-toimipisteet/kellokosken-sairaala ja tutustu meihin Instagramissa: hus_sairaala -tilin kohokohdista löytyy Ohkola ja Ohkola 2 -nimiset kansiot, joista pääsee näkemään kattavan katsauksen sairaalan arjesta. Meille saa soittaa ja kysellä lisää, vastaamme mielellämme.

Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka 2701,00 € + mahdollinen kokemuslisä ja työaikakorvaukset.

Mielenterveyshoitajan tai lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka 2417,29 € + mahdollinen kokemuslisä ja työaikakorvaukset.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Täytämme tehtävät heti sopivien sijaisten löytyessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Sairaanhoitaja: Laillistettu sairaanhoitaja.

Lähihoitaja: Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.

Mielenterveyshoitaja: Mielenterveyshoitajan tai lähihoitajan tutkinto.

Sairaanhoidon opiskelijalla tulee olla vähintään 140 opintopistettä ja lähihoitajaopiskelijalla 120 opintopistettä suoritettuna sijaisuuden alkamiseen mennessä. Opiskelijoiden tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote, oppilaitoksen läsnäolotodistus ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Johanna Helminen osastonhoitaja, puh. 040 569 5202

Tiina Riikonen osastonhoitaja, puh. 050 427 6545

Minna Murtoperä osastonhoitaja, puh. 050 427 8990

Heikki Tähti osastonhoitaja, puh. 050 427 2001

Paula Räisä ts. osastonhoitaja, puh. 040 759 4406

Marja Palviainen, ylihoitaja, puh. 040 623 2726

 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 15.05.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti