Skip to main content

Sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoitotyön opiskelija Psykoosit ja oikeuspsykiatria Kesätyö

Mitä meinaat duunaa ens kesänä? Tule tekemään monipuolista psykiatrista hoitotyötä kanssamme! 

HUS Psykiatriassa, psykoosisairauksien ja oikeuspsykiatrian linjalla, hoidamme HUS-alueen psykoosipotilaita osastoilla Jorvin sairaalassa Espoossa, Peijaksen sairaalassa Vantaalla ja Psykiatriakeskuksessa Helsingissä.

Haemme osastoillemme eri pituisiin sijaisuuksiin lähi- ja mielenterveyshoitajia, sairaanhoitajia ja hoitoalan opiskelijoita. Sijaisuuksia on tarjolla myös Vantaan ja Espoon avohoidon poliklinikoilla hakijan osaamisen ja pätevyyden mukaan.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja moniammatillisen työryhmän tuen. Kesätyönkin aikana voit osallistua työnantajan järjestämiin koulutuksiin ja järjestämme kesätyöntekijöille esimerkiksi Mapa -koulutusta. Työ osastoilla on kolmivuorotyötä ja työvuoroihin pääset itse vaikuttamaan. Pääset kanssamme osaksi moniammatillista työryhmää työskentelemään rinnakkain eri ammattilaisten, muun muassa lääkäreiden, psykologien, sosiaalityöntekijöiden ja terapeuttien kanssa. Oman tiimisi lisäksi tukenasi on läsnä oleva esihenkilö. Meillä on mukava työilmapiiri ja haluamme ottaa uudet työntekijät osaksi porukkaa siten, että he haluavat jäädä tai palata meille töihin. Meille saa soittaa ja kysellä lisää, vastaamme mielellämme.

Huolehdimme osastoillamme työ- ja potilasturvallisuudesta tarkasti ja toimimme Safewards -mallin mukaisesti. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta ja halua oppia uutta. Arvostamme myös erilaista osaamista, jonka voit tuoda mukanasi.

Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka 2701,00 € + mahdollinen kokemuslisä ja työaikakorvaukset.

Mielenterveyshoitajan tai lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka 2417,29 € + mahdollinen kokemuslisä ja työaikakorvaukset.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Täytämme tehtävät heti sopivien sijaisten löytyessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Sairaanhoitaja: Laillistettu sairaanhoitaja.

Lähihoitaja: Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.

Mielenterveyshoitaja: Mielenterveyshoitajan tai lähihoitajan tutkinto.

Sairaanhoidon opiskelijalla tulee olla vähintään 140 opintopistettä ja lähihoitajaopiskelijalla 120 opintopistettä suoritettuna sijaisuuden alkamiseen mennessä. Opiskelijoiden tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote, oppilaitoksen läsnäolotodistus ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Virpi Eerola osastonhoitaja, puh. 040 182 9050 Peijas P1 ja P3
Leena Lemola osastonhoitaja, puh. 040 846 9505 Peijas avohoito
Mika Myllynen ts. osastonhoitaja, puh. 050 428 4656 Jorvi P1 ja P4

Maire Kortesmäki ts. osastonhoitaja puh. 050 405 7714, Jorvi P3

Marjaana Karjalainen osastonhoitaja, puh. 050 387 1616 Jorvi avohoito
Marjo Faye ts. osastonhoitaja, puh. 040 646 2108 Psykiatriakeskus P7
Minna Huuskonen ylihoitaja, puh. 050 427 7225

 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 15.05.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti