Skip to main content

Sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoitotyön opiskelija Vatsakeskus Kesätyö

Hei sairaanhoitaja tai sairaanhoidon opiskelija! Kiinnostaako sinua työskennellä vatsaelinkirurgisten potilaiden parissa? Sinun ei välttämättä tarvitse olla kirurgisen hoitotyön osaaja, sillä me tarjoamme yksilöllisen perehdytyksen huomioiden osaamisesi. Meillä pääset osaksi moniammatillista ja ammattitaitoista tiimiämme. Etsimme iloiseen ja dynaamiseen joukkoomme juuri sinua!

Haemme sairaanhoitajia ja sairaanhoidon opiskelijoita (140–180 opintopistettä) kesäsijaisuuksiin HUS Vatsakeskuksen vuodeosastoille, poliklinikalle ja endoskopiaan Jorvin sairaalaan. Otamme huomioon myös matalammilla pisteillä hakevat sairaanhoidon opiskelijat ja voimme tarjota kesätöitä joko lähihoitajana tai lähihoitajaopiskelijana hakijan tutkinnoista ja opinnoista riippuen.

Vuodeosastoillamme hoidetaan päivystyspoliklinikoilta ja valvontatason yksiköistä jatkohoitoon siirtyviä sekä elektiivisten toimenpiteiden jälkeen hoitoon tulevia potilaita. Työ osastoillamme on kolmivuorotyötä. Poliklinikalla hoidetaan vatsaelinkirurgian, endokriinisen kirurgian, plastiikkakirurgian ja ortopedian potilasryhmiä. Endoskopiayksikössä suoritetaan polikliinisiä tähystystutkimuksia. Työ poliklinikalla ja endoskopiassa on päivätyötä.

Tarjoamme kaikille uusille työntekijöillemme yksilöllisen perehdytyksen, jossa saat perehtyä osastojen, poliklinikan tai endoskopiayksikön toimintaan. Työtehtäviin perehdytetään kollegojen, opetushoitajan, apulaisosastonhoitajan ja osastonhoitajan tukemana. Sairaanhoidon opiskelijoilla (yli 140op.) on lisäksi tilaisuus suorittaa rajattuun IV-lupaan mahdollistava koulutus.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme huomiomaan työntekijöidemme elämäntilanteet yksilöllisesti ja joustavasti tukemalla työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista. Meillä on käytössä yhteisöllinen ja toimintalähtöinen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa toiminnan- ja työyhteisön tarpeista lähtevän työajansuunnittelun ja työskentelyn.

Työkaveriltamme toivomme avoimuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä työskennellä tiimissä. Haluathan myös omalta osaltasi edistää työyhteisömme avointa toimintakulttuuria ja laadukasta potilashoitoa. Yksiköissämme vallitsee hyvä ja kannustava työilmapiiri.

Työyhteisöstämme saat sinua arvostavan, kannustavan ja tukevan mahdollisuuden kehittyä sairaanhoitajana erittäin mielenkiintoisessa erikoissairaanhoidon ympäristössä– tervetuloa joukkoomme! Työntekijöillämme on myös mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa.

Kerromme mielellämme lisää sairaanhoitajan työtehtävistä. Lisätietoja HUS-kuntayhtymän toiminnasta, eri sairaaloista ja toimipisteistä löydät kotisivuiltamme www.hus.fi

Kesäsijaisuudet täytetään määräajaksi sopimuksen mukaan ja ne täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä.

HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Sairaanhoitaja: Laillistettu sairaanhoitaja.

Sairaanhoidon opiskelija (140-180 opintopistettä).

Lähihoitaja: Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto. 

Lähihoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna kaksi kolmasosaa opinnoista.

Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote, läsnäolotodistus ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Vuodeosastot: osastonhoitaja Sanna Väätänen p. 040 646 9477
Poliklinikka: osastonhoitaja Miia Männistö p. 040 6486640
Endoskopiayksikkö: osastonhoitaja Piia Luostarinen p. 050 4287050
Ylihoitaja Katariina Arala p. 040 183 9566

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Me Vatsakeskuksen ammattilaiset hoidamme vatsan alueen, verisuonten, virtsa- ja sukuelinten sekä umpirauhasten ja aineenvaihdunnan sairauksia HUSissa. Erikoisalaamme ovat elinsiirto- ja maksakirurgia, endokrinologia ja endokriininen kirurgia, gastroenterologia, nefrologia, urologia, vatsaelinkirurgia ja verisuonikirurgia. Vastaamme valtakunnallisesti aikuispotilaiden munuaisten-, maksan-, haiman- ja ohutsuolen siirroista. Yksiköihimme lähetetään myös muita vaativan erityistason potilaita koko Suomen alueelta. Yksikkömme toimivat Meilahden torni- ja kolmiosairaaloissa, Kirurgisessa sairaalassa sekä Jorvin ja Peijaksen sairaaloissa.

Hae ennen 02.06.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti