Skip to main content

Sairaanhoitaja, lähihoitaja tai hoitotyön opiskelija Kehitysvammapsykiatria Kesätyö

Kiinnostaisiko sinua erilainen kesätyöpaikka? Haluaisitko tehdä kesällä 2024 mielenkiintoista, vaihtelevaa ja ammatillisesti monipuolista työtä?

Haemme sairaanhoitajia, lähihoitajia ja sosionomeja määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.5.-30.9.2024 eri pituisiin sijaisuuksiin HUS Kehitysvammapsykiatrian osastolle Hämeenlinnaan. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita. Tehtävä alkaa 2.5. tai sopimuksen mukaan.

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme. HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. 

HUS Kehitysvammalääketieteen yksikkö toteuttaa palveluja henkilöille, jotka tarvitsevat erityistä apua ja tukea kehitysvammaisuutensa tai erityisvaikeuksiensa arvioinnissa. Vaativat kehitysvammahuollon palvelut ovat siirtyneet vuoden 2023 alusta osaksi HUS-yhtymää. Terveydenhuollon toimintaympäristön muutokset haastavat meitä tarkastelemaan toimintamallejamme ja mahdollistavat uudenlaisen toiminnan kehittämistä osana erikoissairaanhoitoa. 

HUS Kehitysvammapsykiatrian Hämeenlinnan osastoilla tarjotaan kriisi-, intensiivi- ja kuntoutusjaksoja henkilöille, jotka tarvitsevat erityistä apua ja tukea kehitysvammaisuutensa tai erityisvaikeuksiensa arvioinnissa, diagnosoinnissa tai kuntoutuksessa silloin, kun peruspalvelut eivät riitä. 

Meillä työskentelee ammattitaitoinen henkilöstö, johon kuuluu sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneita lähihoitajia, sosionomeja sekä sairaanhoitajia. Meillä työskentelet osana moniammatillista tiimiä. 

Henkilöstömme erityisosaaminen keskittyy kehitysvammaisten ja autismin kirjon henkilöiden tukemiseen ja ohjaamiseen. Meidän tehtävämme on löytää toimivia ratkaisuvaihtoehtoja potilaan ongelmalliseen elämäntilanteeseen ja arvioida potilaan tarpeet siten, että hänen on mahdollista palata omaan asuinympäristöönsä. Potilaat saavat meiltä yksilöllistä palvelua ympärivuorokautisesti, teemme työtä aamu-, ilta- ja yövuoroissa. 

Työssä vaativien potilaiden kanssa tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä asiakaslähtöistä ja rohkeaa työotetta. Työssäsi tarvitset erityisosaamista puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointimenetelmien käytöstä sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä. Eduksi on, jos olet jo kokenut osaaja, mutta voit olla myös uusi kehitysvamma-alalla.

Tehtäväkohtainen palkka on alkaen 2 242,80 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Täytämme tehtävät heti sopivien sijaisten löydyttyä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto, sairaanhoitajan tutkinto tai sairaanhoidon opiskelija.

Sairaanhoitaja: Laillistettu sairaanhoitaja. 

Lähihoitaja: Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.

Sairaanhoidon kesäsijaiseksi voimme palkata sairaanhoitajaopiskelijan, kun opintopisteitä on suoritettuna vähintään 140 hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista.

Lähihoitajan kesäsijaisella tulee olla lähihoitajan opinnoista suoritettuna vähintään kaksi kolmasosaa eli 120 opintopistettä, ikää vähintään 18 vuotta sekä koulutusohjelman mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet suoritettuna.

Jos olet opiskelija, pyydämme sinua esittämään opintorekisteriotteesi ja todistuksesi voimassa olevasta opiskeluoikeudestasi.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Eeva-Leena Sipola, puh. 040 304 8104 tai [email protected]

Hakemus tulee jättää sähköisen järjestelmän kautta. 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 29.02.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja, lähihoitaja tai hoitotyön opiskelija Kehitysvammapsykiatria Kesätyö

HUS
Hämeenlinna
Kanta-Häme
Kesätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti