Skip to main content

Sairaanhoitaja Lastenpsykiatria

Haemme kahta vakituista sairaanhoitajaa lastenpsykiatrian ruotsinkielisille vastaanotolle. Toimipiste sijaitsee Helsingissä, Kalasatamassa. Työ on päivätyötä arkisin. Työ alkaa 4.3.2024.

Ruotsinkielisillä vastaanotoilla tutkitaan ja hoidetaan 5-12- vuotiaita lapsia, joilla on vakava ahdistus, masennus, käyttäytymisen säätelyn häiriö tai neuropsykiatrinen häiriö.  

Sairaanhoitaja on moniammatillisen työryhmän jäsen. Hän tekee tiivistä yhteistyötä lapsen perheen kanssa. Koulut ja lasta hoitavat toimijat ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita.    

Sairaanhoitaja edustaa hoitotyön osaamisaluetta, ja käyttää työssään erilaisia näyttöön perustuvia hoitomenetelmiä. Toivomme, että olet kehitysmyönteinen.  

Olemme Lasten ja nuorten sairauksien tulosyksikössä sitoutuneet sekä JCI- ja Magneettisairaalalaatujärjestelmän että Lean-toimintamallin mukaiseen hoitotyön kehittämiseen. Meille on tärkeää, että toimintamme on asiakaslähtöistä, potilasturvallista ja laadukasta.  

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta lastenpsykiatrisesta tai psykiatrisesta hoitotyöstä. Perhe- ja verkostokeskeisten työtapojen tuntemus on tärkeää. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työotetta. Potilaiden tyytyväisyys ja henkilökunnan hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä.     

Työhön valitulta edellytämme ruotsinkielen taitoa.  

Perehdytämme sinut työtehtäviin HUS-perehdytysohjelman mukaisesti.   

Uusintahaku.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun mennessä. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote. 

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. 

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Sari Arpalahti p. 050 428 6408 

Ylihoitaja Katriina Anttila p. 050 467 4928 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Me yli 2000 lastentautien ammattilaista työskentelemme HUSissa päivittäin lasten ja nuorten parhaaksi. Hoidamme kaikkia pääkaupunkiseudun lasten erikoissairaanhoitoa vaativia sairauksia. Monien vaativien lastensairauksien hoito, esimerkiksi sydänkirurgia, elinsiirrot sekä vaikeiden syöpien hoito, on keskitetty Suomessa Uuteen lastensairaalaan.

Hae ennen 27.02.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja Lastenpsykiatria

HUS
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti