Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja, Saarijärvi

Hei sairaanhoitaja tai alan opiskelija! Kaipaatko uutta askelta urallesi?

Etsimme nyt Saarijärvellä sijaitsevaan ikäihmisten Hoivakoti Paavoon sairaanhoitajaa sekä tiimivastaavaa.

Mikäli ikäihmisten parissa työskentely on sinun juttusi ja etsit työpaikkaa, jossa pääset kehittämään osaamistasi sekä etenemään joustavastasi urallasi, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten!

Hoivakoti Paavo työpaikkana

Hoivakoti Paavo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille Saarijärvellä. Hoivakodissa on yhteensä 30 asukaspaikkaa, kahdessa erillisessä 15-paikkaisessa ryhmäkodissa.

Hoivakoti Paavossa asukkaille luodaan kodikas ja virikkeellinen arki hoitajien omaa persoonaa ja vahvuuksia hyödyntäen. Paavossa tunnistetaan se, että pieniltä vaikuttavat hyvän mielen tuottamiset voivatkin olla asukkaalle niitä merkityksellisimpiä.

Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_paavo

Työpäiväsi Paavossa sairaanhoitajana tai tiimivastaavana

Sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Tiimivastaavana vastaat yksikkösi asukkaiden hoidosta sekä toiminnan kehittämisestä yhdessä yksikönpäällikön ja muun henkilökunnan kanssa. Toimit talon hengen luojana ja kannustat työntekijöitä tiimityöhön sekä avustat yksikönpäällikköä yksikön arjen organisoinnissa. Tiimivastaavan tehtävässä pääset hyödyntämään ammatillista osaamistasi ja saat lisäksi arvokasta kokemusta johtamisesta sekä yksikön toiminnan kehittämisestä.

Huomioimme tehtävissä vahvasti omat ammatilliset kiinnostuksen kohteesi, joten tuothan ne rohkeasti esille joko hakemuksessasi tai hakuprosessin aikana!

Työ on päivätyötä tai 2-vuorotyötä ja aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi.

Palkka

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrybonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta) sekä tiimivastaavana myös tiimivastaava-lisää 150€/kk.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto).
  • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi.
  • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.
  • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

Mikäli sinulta löytyy sairaanhoitajan koulutus/opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Hae tehtävää helposti linkin kautta niin jutellaan lisää! Lisätietoja antaa mielellään vs. yksikönpäällikkö Katri Muittari, 050 598 3848, [email protected].

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

Tutustu Hoivakoti Paavon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja, Saarijärvi

43100 Saarijärvi
Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 01.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti